Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 09:50 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:15

După Oțelul Galați - FCSB 1-1, Gigi Becali a avut un discurs dur la finalul meciului și a anunțat că va scoate din echipă doi jucători.

„O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă.  Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari. Mi-am pus baza în ei, dar asta e. Nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecție”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

Celebrul comentator și-a strigat frustrarea față de FCSB: „Stau la «ciupeală», să ciugulească ceva. Ei pot, dar nu fac! Asta mă enervează”
OȚELUL - FCSB 1-1
Celebrul comentator și-a strigat frustrarea față de FCSB: „Stau la «ciupeală», să ciugulească ceva. Ei pot, dar nu fac! Asta mă enervează”

Andrea Compagno și Damjan Djokovic, out de la FCSB

Gazeta Sporturilor a aflat cine sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB: Andrea Compagno și Damjan Djokovic. Cei doi au fost scoși la pauză, alături de Mihai Lixandru şi David Miculescu.

Atacantul italian de 27 de ani a impresionat sezonul trecut, dar acum nu mai este în grațiile lui Gigi Becali, care l-a trimis pe Florin Vulturar să-i găsească un vârf în Africa de Sud. În plus, pe lista patronului FCSB a intrat și Luis Phelipe, de la Poli Iași.

Adus de la FCU Craiova în vara lui 2019, pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno a bifat 18 prezențe în acest sezon, marcând e 4 ori. În total, la FCSB, are 20 de goluri în 50 de partide.

„Acum nu mai am niciun fel de stres”, spunea Gigi Becali după ce a semnat cu Djokovic. Titular în primele meciuri, mijlocașul a prins tot mai puține minute. Are în total 18 meciuri, în care a dat 4 goluri și un assist.

Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă. Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari. Mi-am pus baza în ei, dar asta e. Nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de ei

- Gigi Becali la Orange Sport.

Andrea Compagno: „Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”

Andrea Compagno (27 de ani) a comentat poziția finanțatorului Gigi Becali, cel care a pornit în căutarea unui nou atacant. 

„Toată lumea știe cum e cu patronul nostru. Dacă el vrea să aducă alt vârf, sună-l pe el. Eu pot doar muncesc, nu am ce face. Dacă mâine vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și mă duc. Eu pot doar să dau totul pe teren. Eu controlez doar ce pot controla. Dacă nu e fericit de mine, nu am ce face. Asta e, eu la asta mă gândesc”, a spus Andrea Compagno la Prima Sport.

VIDEO Sergiu Radu, înainte de FCSB - Rapid: „Vom vedea un spectacol”

Citește și: 

Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”

Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză: „Am discutat înainte de meci...”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping