FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răsturnare de situație la FCSB? » „Nu cred că-l mai vinde”

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 20:03 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 20:30

Deși Gigi Becali anunță că i-a scăzut prețul lui Andrea Compagno, Mihai Stoica e de părere că patronul FCSB nu va renunța la atacantul italian de 27 de ani.

Omul de afaceri declară public că nu este mulțumit de prestațiile jucătorului adus pentru 1,5 milioane de euro în vara lui 2022 și anunță că vrea să-l vândă. Dar Mihai Stoica spune că nu crede că Andrea Compagno va pleca.

Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă
FCSB - HERMANNSTADT
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă

Mihai Stoica crede că Andrea Compagno va continua la FCSB

„Lui Gigi i-a plăcut foarte mult cum a jucat Compagno. Şi noi ne-am bucurat foarte mult. Știam că îşi va reveni. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă. Eu nu cred că îl va mai vinde. Noi suntem Team Andrea toţi. Îl iubim şi îl apreciem enorm.

 Niciodată n-a venit să spună nimic, chiar şi când îl făcea praf Gigi. E un caracter extraordinar", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

E normal să te schimbi atunci când nu primești atât de multă încredere. Asta am simțit, dar eu nu zic că e o problemă de atmosferă. E o problemă a mea. În viață, 90 la sută contează cum reacționăm la ce se întâmplă și doar 10 la sută ce se întâmplă. Am simțit această schimbare și poate că am pierdut din încrederea în mine, din cauza atmosferei, din cauza patronului.

- Andrea Compagno

Adrian Mititelu: „Gigi Becali va regreta dacă-l dă pe Compagno”

Adrian Mititelu spune că Gigi Becali va regreta dacă-l va vinde pe Andrea Compagno.

„Îmi pare rău de Compagno. Aici greșește foarte mult Gigi Becali. Compagno e cel mai bun atacant din România. Îmi pare rău că nu i se dă încredere și că nu e susținut. 

Eu am două vârfuri foarte bune, Jibril și Blănuță, și de aceea nu fac demersuri să-l aduc înapoi. Altfel, mi l-aș dori foarte mult. Gigi va regreta foarte mult dacă-l va da pe Compagno. Dacă în retur nu-l mai are pe Andrea, se va simți”, a apus Adrian Mititelu vineri seara.

Citește și: 

Antrenorul care l-a sfidat pe Becali: „Făcea mereu invers față de ce zicea Gigi. Poate nu avea semnal”
FCSB
Antrenorul care l-a sfidat pe Becali: „Făcea mereu invers față de ce zicea Gigi. Poate nu avea semnal”
A lucrat la FCSB și știe culise din vestiarul echipei » „Nu din cauza lui Gigi s-au pierdut campionate! El e cel mai bun la fotbal”
PRIETENII LUI OVIDIU
A lucrat la FCSB și știe culise din vestiarul echipei » „Nu din cauza lui Gigi s-au pierdut campionate! El e cel mai bun la fotbal”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
bajescu
bajescu  •  16 Decembrie 2023, 22:40

Pastrarea lui Compagno ar fi cea mai mare “achizitie” pentru FCSB. Este, de departe, cel mai bun atacant din campionatul nostru. Daca nu este sicanat, trecut mereu pr banca de rezerve, acuzat de tot felul de lucruri, este capabil de multe lucruri bune.

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2023, 22:24

Din articol reiese ca Mititelu e de doua ori mai mare decit cici!

dr.jivago
dr.jivago  •  16 Decembrie 2023, 21:19

Razboinicul Luminii , maine- poimaine , va pune mana pe un bisturiu si va face anostomoze chirurgicale pe una din *** lui... Grandomania acestei biete fiinte nu are limite ... Andrea este unul ,daca nu cel mai bun varf din campionatul nostru , fara doar si poate, dublat de o inteligenta si un bun de simt neindoielnic... A rezistat cu stoicism unui asalt verbal sufocant si pagubos chiar si ptr distinsul "***"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează