FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Balint, replică vulgară pentru Florin Tănase: „Săracul... nici nu era «pe țeavă» atunci” » Duckadam a intervenit: „Gabi, vreau să te întreb ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 20:51 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 22:00

Gabi Balint (59 de ani) a fost deranjat de afirmațiile lui Florin Tănase (27 de ani). Căpitanul de la FCSB a susținut zilele trecute că „susținătorii CSA Steaua nu pot fi numiți steliști”. Fostul mare atacant a folosit o expresie vulgară în replica oferită „decarului” echipei lui Becali. 

Săracul, el nici nu era pe «țeavă» când noi reușeam acele lucruri în 1986. Pentru unii, Steaua e o anumită echipă, pentru alții, Steaua e cea a CSA-ului. Pentru mine, Steaua e cea din anii '80, care a luat cinci titluri cu mine în teren, trei Cupe și o Cupă a Campionilor. E greu să fii stelist, să simți anumite lucruri, dacă nu ai prins acele vremuri. E greu pentru cei tineri să știe ce înseamnă Steaua”, a spus Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

În discuție a intervenit Helmut Duckadam, „Eroul de la Sevilla”, fost coleg cu Balint la marea echipă a Stelei din anii '80: „Gabi, am o întrebare pentru tine! Cu cine țineai când această echipă (n.r. - FCSB) era antrenată de Ilie Dumitrescu, Pițurcă sau Lăcătuș?”

Răspunsul lui Balint a venit pe loc: „Simplu, cu niciuna! Eu am spus întotdeauna că adevărata Steaua e cea din anii '80. Știți foarte bine că n-am fost de acord cu modul în care această echipă a fost luată”.

Fotbalistul în care Becali își punea speranțele e aproape să plece de la FCSB » Decizie curioasă: l-a uimit pe Neubert la testele fizice!
FCSB
Fotbalistul în care Becali își punea speranțele e aproape să plece de la FCSB » Decizie curioasă: l-a uimit pe Neubert la testele fizice!

Florin Tănase:„Cum să-i numești steliști pe cei care țin cu CSA?! Chiar nu înțeleg”

Florin Tănase, golgeterul celor de la FCSB, a fost din nou protagonistul unor declarații acide la adresa rivalilor din războiul pentru identitatea Stelei.

Căpitanul roș-albaștrilor nu îi înțelege pe suporterii care au ales să o susțină pe CSA Steaua.

„Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!

Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România.

Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Florin Tănase potrivit Fanatik.

Citește și:

Va ajunge Nicolas Popescu un fotbalist de top? Gică Popescu n-are dubii: „Hagi mi-a spus că au fost 3 genii la el în Academie”

Best 11 » Cei mai buni fotbaliști și antrenorul numărul 1 alături de care a lucrat Gică Popescu: „Mamă, m-a luat din prima...”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (75)
Alex_alex51
Alex_alex51  •  20 Noiembrie 2022, 14:01

Uite , asta e nivelul real al lui Tănase! Afara din Europa , cu ăștia te lauzi tu?? Doamne ferește , ce v-au spălat ăștia pe creier cu banii :)) . P.s : mergi și tu puțin langa jiji pe multele Athos , poate, poate , va ajuta domnul in minciunile voastre :))

Alex_alex51
Alex_alex51  •  20 Noiembrie 2022, 13:54
Postat de Alex_alex51 pe 15 Iulie 2022, 11:54

Daca era FCSB era Steaua , ciobanul nu mai făcea circul care-l face , mizeria asta de practicant de fotbal (Tănase) avea cu ce sa se laude , dar sunt doar niste simplii circari , așa că , până nici voi ăștia care susțineți că FCSB e Steaua numai credeți , vorbiți doar ca nu sunteți mediatizați cum erați când echipa se numea Steaua . Așa că voi ăștia multi susținători , suporteri , sau ce sunteți voi , singurul mod de a demonstra e pe stadion . P.s : apropo pentru fanaticii fcsb-isti , din 2015 de când nu va mai numiți Steaua , brusc a-ți devenit o echipa de *** , care vă faceți se rușine an de an , deja intrăm în al 8-lea an !!

Omul, daca tu inca crezi că FCSB e Steaua , mergi liniștit la stadion , ceea ce se întâmplă nu este ok , singurul care a inceput circul asta , e jiji , așa că , realitatea e una singura și pentru FCSB și pentru CSA Steaua , mediocritatea . Din ambele părți , sa stai sa mai asculți un incult care având bani se crede cel mai deștept , e clar că merităm acest circ pentru că exact asta își doresc persoanele ca tine . Pentru tine nu contează că e un infractor dovedit , și el și mm , așa că , așa că dacă cei mai importanți și mediatizați au promovat corupția și înșelătoria , logica ar fi fost ca acești indivizi sa nu mai fie la tv , dar ce sa vezi , aceași infractori ne dau sfaturi de viață , de smecherie , și de ce mai vrei tu , cata ceata pe ochi sa ai sa nu vezi o realitate care practic ne lovește pe toți ?

istet10
istet10  •  19 Iulie 2022, 18:00
Postat de flob pe 19 Iulie 2022, 17:36

Aia nu se numește nici promovare, nici fuziune, ci impunere forțată. Așa că, hai sa nu ne mințim singuri că știm și cum a fost impusă in fotbal și apoi cum a vrut un bișnițar să o ia pe persoana fizica.

Exceptand Rapidul, echipa ceferistului Dej, TOATE echipele au trecut prin asta. Loturile de jucatori au ramas cele care activasera in vechile echipe. Ar insemna ca toate echipele de dupa 1947 sa fie considerate dubioase. Oare despre echipele din Ardeal care au ramas sa joace in competitiile unguresti ce poti sa spui? Oricum, nu vad cu exeple facute anterior de tine:Dortmund, Napoli, ... Altfel , toate echipele sunt sau au fost preluate de bisnitari. Si cum sunt banii sunt ai lor, fac ce vor. Fiecare dupa cat il duce mintea si educatia. Varga, Rotaru, Iftime, aia de la Rapid fac in primul rand dupa cum vor EI . Atat ca sunt mai linistiti. Uiti ce eleganta a fost Varga cu Sumudica?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close