FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Din preferatul lui Becali, acum îl vede out de la FCSB: „Nu-i place de el și are și salariu mare”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 15:15 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 17:07

Adus în vară, la insistențele lui Gigi Becali, mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) pare tot mai aproape de plecarea de la FCSB.

„Acum nu mai am niciun fel de stres”, spunea Gigi Becali după ce a semnat cu Djokovic, care a fost titular în primele sale meciuri la FCSB. Ulterior, croatul a devenit rezervă și a jucat tot mai puțin. 

După ce la meciul cu FC Voluntari, 0-0, a rămas pe bancă, Basarab Panduru crede că Damjan Djokovic e foarte aproape să plece de la FCSB

Alarmă la FCSB: care e primul diagnostic al lui Florinel Coman și ce decizie s-a luat în privința lui. Va fi out pentru derby-ul cu Rapid?
FCSB
Alarmă la FCSB: care e primul diagnostic al lui Florinel Coman și ce decizie s-a luat în privința lui. Va fi out pentru derby-ul cu Rapid?

Basarab Panduru: „Damjan Djokovic pare out de la FCSB” 

Djokovic pare că e out. Aşa mi se pare mie. Nu vorba de logică, ci că Gigi consideră că nu e bun, că nu-l ajută. Nu-i place, are salariu mare şi trebuie să scape de el. 

Probabil o să vină Djokovic acum, în iarnă, şi va spune «Lăsaţi-mă să plec că vreau să joc. Nu vreau să stau». Acolo s-ar ajunge, dacă va continua să rămână pe bancă. 

Poate a avut ceva, habar n-am. Nu ştiu. Dar să nu-l bagi deloc... Îi bagi pe toţi, numai pe el nu îl bagi”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport

240.000 de euroe salariul anual al lui Damjan Djokovic

16 meciuriare Damjan Djokovic la FCSB. Are 3 goluri și un assist

Noi am avut un joc bun, nu foarte bun. Greșeala mea a fost cu Lixandru. Am încercat. Trebuie să facem experimente. Lixandru nu va mai juca la mijloc.  O altă greșeală a fost că a jucat Compagno din primul minut. Dar nu am greșit eu, ci ei. Ne consultăm și mi s-a zis că e în mare formă și am zis să joace cu el.  Băluță e un câștig, poate zice lumea ce vrea. El înseamnă viteză, joc în viteză. Pe Băluță nu îl mai vedeți pe bancă. Deci, Lixandru nu va mai fi inter, iar Băluță nu va fi rezervă.

 - Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO FCSB a cerut penalty pe final de meci în duelul cu FC Voluntari

Citește și: 

Avem raportul » Tot ce a făcut Rotariu la debutul pentru FCSB
FCSB
Avem raportul » Tot ce a făcut Rotariu la debutul pentru FCSB
Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
concret
concret  •  23 Octombrie 2023, 20:34
Postat de florar pe 23 Octombrie 2023, 17:31

Strambe bagate de antistelisti !!!Astia vor ca o echipa sa joace in 20 ca de ,sa nu se supere cei care nu joaca meci de meci...Mai rau este ca pentru astfel de lucruri unii sunt platiti !Chiar foarte bine daca nu aleg sa fie antrenori ...Chiar si secunzi ...Ce ?A ,nu la mai vrut nici Reghe ?Meserias ce sa mai !

Orice om *** din tara asta e anti-fcfcsb, *** fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Le5ttat
Le5ttat  •  23 Octombrie 2023, 19:58

Nu stiu cine ii baga la Gigi anumite chestii in cap, dar ATACANT mai hun de cat Compagno nu exista in lot, iar Baluta este cel mai slab transfer din ultimii ani. Capat de linie, complet ineficient - nici goluri si nici pase de gol. Djokovic in primele meciuri mi-a lasat impresia ca e singurul fotbalist din lot. Restul pe langa el erau jucatori de fotbal. Nu stiu ce i-au facut, dar nu mai e acelasi jucator. Daca e sa scape de cineva exact Baluta ar trebui sa fie si Chiriches.

romeverest
romeverest  •  23 Octombrie 2023, 19:31

Eram sigur ca asta va fi soarta lui Djokovic la Fcsb !! Pipereanul nu stie sa-si respecte jucatorii, iar acum il si supara faptul ca are un salariu mare !! Croatul ar face bine sa stea linistit pana la terminarea contractului si sa-i ia banii lui Becali pana la ultimul banut !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează