FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

Keșeru răspunde, după ce a fost luat în colimator de Becali: „Știam că m-am expus când am venit” + anunț despre viitorul său la FCSB

Claudiu Keșeru / FOOT: Imago +26   FOTO
Claudiu Keșeru / FOOT: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 23:11 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 23:22

Claudiu Keșeru (35 de ani) a avut o altă evoluție ștearsă în tricoul celor de la FCSB. Trimis pe teren la pauză în confruntarea cu Sepsi, încheiată 0-0, vârful nu s-a lipit de gol, ajungând rareori la finalizare. 

Criticat în ultima perioadă de patronul Gigi Becali, Claudiu Keșeru a fost misterios la interviuri. Atacantul spune că se va prezenta la reunirea din ianuarie, însă e nesigur dacă va mai intra în calculele echipei pentru la anul. Acesta a vorbit și despre prestația echipei din partida de duminică seara. 

Toni Petrea, concluzii realiste după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab meci”
SEPSI - FCSB 0-0
Toni Petrea, concluzii realiste după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab meci”

Claudiu Keșeru: „Dacă Toni Petrea spune că am făcut cel mai slab meci, înseamnă că așa e”

„Un egal corect pentru ambele echipe. Nu-mi dau cu părerea despre cum s-a jucat. Toni Petrea cunoaște echipa mult mai bine decât mine. Dacă a spus că am făcut cel mai slab meci, înseamnă că așa e. 

Cei de la Sepsi au fost mult mai prezenți în meci, asta e clar. Una peste alta, e un rezultat de egalitate bun pentru noi”, a spus Keșeru. 

4 goluria marcat Keșeru în primele 5 meciuri la FCSB, acum are 7 partide fără gol

Claudiu Keșeru: „Știam că m-am expus venind aici”

„Fiecare are dreptul să spună absolut ce dorește. Atâta timp cât am ales să vin aici, știam că m-am expus. Lumea poate speculeze cât vrea, dar nu voi spune nimic

Oare de ce am început bine, iar apoi ceva s-a rupt? Aveți un subiect de discuție. Pe data de 5 ianuarie voi fi la reunire, nu știu care sunt planurile apoi”, a spus Keșeru, la Telekom Sport. 

E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am revenit. I-am permis adversarului să joace, nu am făcut presing. Le-am dat prea multe spații, iar ei au venit deseori periculos către poarta noastră. Din punct de vedere tactic, jocul nu a fost așa cum ne-am dorit. Am pierdut mingea foarte ușor și am avut probleme pe tranziția negativă. Atât am putut în momentul de față.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sepsi - FCSB 0-0

Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
+22 FOTO

Becali, dezamăgit de Claudiu Keșeru

Gigi Becali a jubilat în vară, când revenirea lui Claudiu Keșeru a fost oficializată. A văzut în atacantul venit de la Ludogoreț nu doar un eventual golgeter, ci și un mentor pentru tinerii fotbaliști din lot. 

Prestațiile lui Keșeru, influențate și de problemele medicale, l-au dezamăgit pe finanțatorul celor de la FCSB. „Vreau să vă mai zic ceva de Keșeru că nu vreau să vă las să mă întrebați voi de el. Nu prea sunt mulțumit. Când a venit am zis că am dat lovitura. Nu înțelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl țină. 

După cum a jucat în primele meciuri am zis ca e superatacant, de echipe mari de tot. Dar acum am înțeles de ce nu prea mai este luat nici pe la națională și nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl țină. Însă, vreau mai mult de la Keseru. Eu sper că el înțelege. Nu joacă la mine pe 2 euro. Vreau mult mai mult. Așa nu prea o să mai meargă”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB a câștigat un fotbalist » Titular de conjunctură, Târnovanu a salvat-o pe FCSB de la înfrângere

Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”

Două pierderi importante pentru FCSB » Ratează derby-ul cu CFR Cluj! + jucătorul huiduit copios de galeria lui Sepsi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
1948forever
1948forever  •  20 Decembrie 2021, 11:14
Postat de csa.regal.comedy pe 20 Decembrie 2021, 06:42

El a jucat bine cât a lipsit Tanase, nu sunt compatibili si Tanase parca face multe lucruri bune dar si blochează mult. Edi Iordănescu a fost acela care a început sa îl schimbe ( Chindia ) si apoi sa nu il bage titular ( Voluntari ). La jocul actual atacantul trebuie sa fie peste media echipei, un Malele ar fi jucat bine, Jefte binișor. Dar Mihai Stoica nu este capabil sa vadă. El are mai multă influența decât se crede dar o pricepere la jucatori si caracter sub medie

si crezi tu ca e vina lui MM? poate nu ai observat, rar jiji cumpara fotbalisti straini. si au mai venit jucatori care erau vedete la echipe de duzina, si aici nu au miscat nimic.

csa.regal.comedy
csa.regal.comedy  •  20 Decembrie 2021, 08:23
Postat de Montolivo Grig pe 20 Decembrie 2021, 07:27

Nu-i exclus sa ajunga la Steaua, si Adi Popa e acolo.

Nu este, ei iau tot ce aruncam noi. Nu ii duce mintea la mai mult, orice conducere normala facea un lot sa inceapa Liga 4, ei au cumparat tot Regal Sportul cu tot cu jucatori ( bine, gloabele, ca pe Octavian Popescu, Robert Ion, Dragusin i-au luat altii ). Asa si acum. Te astepti la altceva de la comandantul clubului? Doar ii vezi privirea, cum citeste pe silabe si intelegi :)))))

925045514183782
Montolivo Grig  •  20 Decembrie 2021, 07:27
Postat de Radulescu Horatiu pe 20 Decembrie 2021, 06:14

Keșeru,a venit la Steaua de la echipa a doua a celor de la Ludogoreț Razgrad liber de contract,fiind practic exclus din lotul primei echipe.Este doar un amănunt de care trebuie ținut cont când analizăm situația.Trebuie remarcată atmosfera prostă din jurul și interiorul echipei.

Nu-i exclus sa ajunga la Steaua, si Adi Popa e acolo.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează