FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial

Andrea Compagno traversează cea mai slabă perioadă a lui la FCSB # E pentru prima oară în ultimul an când atacantul în vârstă de 27 de ani ajunge la 4 meciuri la rând fără gol marcat pentru roș-albaștri! +20   FOTO
Andrea Compagno traversează cea mai slabă perioadă a lui la FCSB # E pentru prima oară în ultimul an când atacantul în vârstă de 27 de ani ajunge la 4 meciuri la rând fără gol marcat pentru roș-albaștri!

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 11:45 / Actualizat marti, 29 august 2023 17:22

Andrea Compagno traversează cea mai slabă perioadă a lui la FCSB ♦ E pentru prima oară în ultimul an când atacantul ajunge la 4 meciuri la rând fără gol marcat pentru roș-albaștri!

În startul sezonului, FCSB l-a sacrificat în multe rânduri pe Compagno astfel încât un „9 fals” să-și facă apariția în primul „11”. Strategia s-a dovedit a fi inutilă, înlocuitorii italianului din centrul atacului, ba Alex Băluță, ba Tavi Popescu, n-au dat randament. 

Decizia a părut absurdă, întrucât Andrea a fost un fotbalist esențial pentru vicecampioană sezonul trecut, al doilea golgheter al Superligii, cu 20 de reușite.

Nu îl iartă! Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA
UTA - FCSB 2-1
Nu îl iartă! Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA

FCSB » Cel mai slab Compagno din ultimul an

Și pentru că Băluță a fost accidentat la ultimele meciuri, FCSB a început în august mult mai des cu Compagno în primul „11” comparativ cu ce s-a întâmplat în iulie. Luna aceasta, italianul în vârstă de 27 de ani a prins formula de start în 4 din 6 partide. 

Luna precedentă, italianul a fost titular într-un singur joc, prima manșă cu CSKA 1948 Sofia din turul II preliminar Conference League, 1-0. E totodată și unica întâlnire din actuala stagiune în care Compagno a fost integralist!

Așadar, Compagno prinde tot mai multe minute, dar forma lui pare alterată drastic de hotărârile luate de club în această vară în privința lui. Astăzi se împlinește fix un an de când Compagno a fost transferat de FCSB de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro și e pentru prima oară când atacantul bifează 4 jocuri oficiale consecutive în roș-albastru fără să marcheze niciodată!

Cele 4 meciuri la rând în care Compagno nu a înscris pentru FCSB

MECISTATUT COMPAGNOMINUTE JUCATE
FCSB - Nordsjaelland 0-0titular60
Nordsjaelland - FCSB 2-0rezervă45
FCSB - Poli Iași 2-1titular73
UTA - FCSB 2-1titular68
Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial
Compagno nu mai e fericit la FCSB

Compagno a înscris ultima oară pe 6 august, contra lui CFR Cluj, 1-0, meci pe care el l-a decis. „Nouarul” a intrat la pauză în duelul cu „feroviarii”, început de roș-albaștri cu un „9 fals”, Tavi Popescu.

18 goluria marcat Compagno la FCSB în 41 de meciuri oficiale, toate competițiile; o medie excelentă, aproape o reușită la două partide!

Becali e nemulțumit de Compagno: „Ai doi metri și stai pe jos?”

Becali nu-l place pe Compagno pentru că peninsularul nu e tipul de jucător spectaculos, tehnic, mingicar. E un „9” clasic, cum FCSB nu prea a avut în ultimii ani. Din acest motiv, Florin Tănase, la bază extremă stânga, a făcut carieră la roș-albaștri în centrul ofensivei. 

Iar patronul echipei tot caută motive să-l certe pe Andrea. Becali s-a luat și aseară de Compagno, după 1-2 la Arad cu UTA: „I-am zis lui MM să vorbească cu Compagno. Una-două, pac jos, pac jos! Drept dovadă, uite, nu-ți mai dă goluri. Ai doi metri și ce faci, te arunci pe jos?”.

1,6 milioane de euroe ultimul preț solicitat de Becali în schimbul lui Compagno, după ce în iunie ceruse 2,5 milioane; conform presei internaționale, de italian s-au interesat recent Heerenveen, Monza, Salernitana

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din confruntarea UTA - FCSB 2-1

+16 FOTO

VIDEO. De ce nu a ajuns Wesley la FCSB: „Gigi e nebun, dar e fratele meu”

Mai multe articole despre FCSB:

Gigi Becali, acuzații grave și xenofobie imediat după UTA - FCSB: „Nu pot să mă bat cu doi frați! Îi mai cheamă și cum îi cheamă!”
UTA - FCSB 2-1
Gigi Becali, acuzații grave și xenofobie imediat după UTA - FCSB: „Nu pot să mă bat cu doi frați! Îi mai cheamă și cum îi cheamă!”
Ilie Dumitrescu a sesizat o greșeală făcută de staff-ul lui FCSB la Arad
UTA - FCSB 2-1
Ilie Dumitrescu a sesizat o greșeală făcută de staff-ul lui FCSB la Arad

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
flob
flob  •  29 August 2023, 13:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  29 August 2023, 13:27

Nu-l scoate nimeni din formă, realitatea este că italianul este un jucător de divizia B chiar C deci foarte bun, inițial, pentru FCSB, stilul plăvan cu tehnică rudimentară! Sigur pe lângă el mai sunt 2-3 inexistenți: Chiricheș, Octavian Popescu, Miculescu și probabil mai sunt și printre rezerve.

dodo001
dodo001  •  29 August 2023, 13:21
Postat de ionescugeorge77 pe 29 August 2023, 13:00

...multumim din inima gsp ului pentru aceste frumoase articole cu jiji ...

Asta e cerința din partea marii majorități a suporterilor. Știu ca supără pe câțiva dintre voi, asta e, băieți înghițiți ca este din belșug :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează