FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FOTO Un acționar din Liga 1, exasperat de ratarea lui Tavi Popescu » Cum a fost surprins la FCSB - CFR Cluj + ce explicație a dat

Un acționar din Liga 1, exasperat de ratarea lui Tavi Popescu » Cum a fost surprins la FCSB - CFR Cluj +9   FOTO
Un acționar din Liga 1, exasperat de ratarea lui Tavi Popescu » Cum a fost surprins la FCSB - CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 09:27 / Actualizat luni, 07 august 2023 16:12

Fost jucător la FCSB, Ciprian Marica a trăit la intensitate maximă meciul FCSB - CFR Cluj 1-0.

Actual acționar minoritar la Farul, Ciprian Marica a fost prezent în Ghencea și a urmărit cu interes evoluția fostei sale formații. Iar ratarea lui Octavian Popescu, din minutul 74, l-a făcut să se enerveze.

Gigi Becali e luat la rost pentru decizia din FCSB - CFR Cluj: „De ce nu îl dai, dacă nu îţi place de el?”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Gigi Becali e luat la rost pentru decizia din FCSB - CFR Cluj: „De ce nu îl dai, dacă nu îţi place de el?”

FOTO. Ciprian Marica a trăit la cote maxime meciul FCSB - CFR Cluj

Imediat după ratarea lui Octavian Popescu, camerele TV s-au îndreptat către Marica și l-au surprins cum a fost dezamăgit de modul slab în care a șutat decarul roș-albaștrilor, dintr-o poziție foarte bună. 

Fostul vârf de la Dinamo, Șahtior sau FCSB și-a pus mâinile în cap când a văzut execuția lui Popescu și nu i-a venit să creadă că acesta nu a majorat scorul.

EXCLUSIV Ciprian Marica: „Îmi place Octavian Popescu”

Luni după-amiază, Marica a explicat pentru GSP reacția pe care a avut-o: „Îmi place Octavian Popescu și mi-a părut rău pentru el că a avut o situație excelentă și nu a fructificat-o. A făcut o atingere in plus”.

+5 FOTO

Elias Charalambous, impresionat de echipă, dar și de atmosferă: „Cred că suntem mai buni decât anul trecut!”

„În primul rând, aș vrea să-mi felicit jucătorii. În special pentru atitudine, pentru efort, dar și pentru caracterul arătat. Acesta este, în opinia mea, motivul pentru care am câștigat azi. Au fost foarte concentrați. Îi felicit și pe fani, au făcut o atmosferă cum nu mai fusese de mult timp. 

Au făcut un show pe cinste, e foarte important pentru jucătorii mei să joace într-o asemenea atmosferă și, în general, e bine pentru fotbalul românesc să aibă parte de asemenea atmosferă. Sper să mai jucăm aici!. 

Din punctul meu de vedere, suntem mai buni decât anul trecut. Dar trebuie să rămânem umili, e doar prima parte a campionatului. Începând de mâine, trebuie să începem să ne recuperăm, fiindcă jucăm iar peste câteva zile. Repet, trebuie să rămânem umili.

În opinia mea, jucătorii au început să se cunoască mai bine între ei, sunt mai obișnuiți cu ce le cer, dar sunt lucruri de îmbunătățit, sigur”, a spus Charalambous.

FCSB a jucat primul meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj FOTO Cristi Preda (GSP.RO)
FCSB a jucat primul meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj FOTO Cristi Preda (GSP.RO)
+45 FOTO

Citește și:

Octavian Popescu, două momente jenante în FCSB - CFR Cluj

CEI MAI BUNI Au strălucit pe caniculă » Florinel Coman a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Liviu Ciobotariu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  07 August 2023, 12:49

Nu este vorba de bilet ci de “prietenia ““între Farul și fcsb care influentează corectitudinea campionatului!

contrabas3
contrabas3  •  07 August 2023, 11:26

Nu i-a ieșit biletul… Lol!

nova1975
nova1975  •  07 August 2023, 10:28

Asta este fotbalul nostru…patronul altei echipe sufera cand contracandidata echipei lui nu câștiga,apoi ne miram ca avem un fotbal de 2 lei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează