FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Budescu: „Este foarte tehnic. În plus, aleargă și muncește foarte mult”

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 08:35 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 08:48

Fost jucător la FCSB, Constantin Budescu a comentat situația de la formația roș-albastră și l-a lăudat pe mijlocașul Darius Olaru.

  • UTA și FCSB se duelează duminică seara, de la ora 21:00, într-o confruntare din etapa #29 din Superligă. Partida de la Arad va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. 

Vedeta de 34 de ani de la Petrolul a analizat lupta la titlu și șansele celor de la FCSB de a se lupta cu Farul și CFR Cluj. În plus, acesta a vorbit și despre preferatul lui Gigi Becali, Octavian Popescu, declarând însă că este impresionat de al jucător de la FCSB, mijlocașul Darius Olaru (25 de ani).

Gică Popescu se revoltă după Rapid - Hermannstadt: „La fiecare meci sunt greșeli în favoarea lor! Avem arbitri care se sperie de 12.000 de oameni?”
RAPID - HERMANNSTADT 0-1
Gică Popescu se revoltă după Rapid - Hermannstadt: „La fiecare meci sunt greșeli în favoarea lor! Avem arbitri care se sperie de 12.000 de oameni?”

Constantin Budescu, impresionat de Darius Olaru

„FCSB este una dintre cele mai puternice echipe, dar o să le fie destul greu pentru că Farul joacă foarte bine. La fel și CFR Clujl. Cred că va fi cel mai echilibrat play-off. Pot spune că FCSB e cam cea mai puternică echipă.

Acolo sunt jucători foarte buni.i-am avut și colegi, îi cunosc. Sunt jucători de valoare, au dovedit asta. Au o forță ofensivă destul de mare și asta s-a văzut. Cu siguranță au valoare. Dacă sunt la FCSB au valoare și au și rezultate.

Se poate spune că Tavi Popescu este cel mai promițător, dar sunt foarte mulți jucători buni de atac la FCSB. Are de unde alege și de unde vinde pe viitor. Jucătorul care mă impresionează cel mai mult este Darius Olaru pentru că aleargă și muncește foarte mult. În plus, este și foarte tehnic”, a spus Budescu, citat de Fanatik.

Adus de FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, Darius Olaru are 36 de meciuri în acest sezon, reușind un gol și 5 pase decisive.

VIDEO Totul despre Liverpool - Manchester United

Citește și: 

„Strizu nu se simțea bine aici” » Lucian Filip a venit la conferință: „Mă văd antrenând FCSB”

„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează