FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 3-2

FCSB - CRAIOVA 3-2 // Chefuiră înainte de derby?! O noapte la București, una la Brașov și „recuperare” la Therme pentru 3 jucători ai lui Devis Mangia

CS U Craiova
CS U Craiova

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 20:08

Alexandru Mateiu, Renato Kelici și Răzvan Popa ar fi făcut nopți albe în București și la Brașov, în zilele premergătoare ”șocului” cu FCSB. ”Astea-s tâmpenii”, le-a spus Mateiu unor amici.

A surprins absența lui Renato Kelici din primul unsprezece al Craiovei, duminică seară, pe Național Arena. Dar fanatik.ro scrie că antrenorul Devis Mangia l-a pedepsit astfel pe fundașul croat pentru escapadele bahice din zilele premergătoare derby-ului cu FCSB.

Kelici, Răzvan Popa și Mateiu ar fi chefuit două nopți la rând, prima la București și apoi în Brașov, orașul natal al celui din urmă. Ulterior, ei ar fi făcut "recuperarea" la "Therme", în Capitală, după care s-au întors fresh în Bănie.

Cert este că Mangia l-a titularizat duminică pe Mateiu, notat cu 6 de Gazetă pentru evoluția din meciul cu FCSB, la Kelici a apelat în minutul 88, iar pe Popa nu l-a reținut în lot.

Jucătorii amintiți și clubul n-au dorit să comenteze dezvăluirile din presă. Mateiu le-ar fi spus însă unor prieteni că "s-au scris numai tâmpenii".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  01 Aprilie 2019, 22:31

Asta care a scris asta sigur e boovean

calinescu_
calinescu_  •  01 Aprilie 2019, 21:33

MANGIA A STRICAT ECHIPA .....!!!! MATEIU NU POATE JUCA SINGUR LA INCHIDERE , ARE NEVOIE DE FEDELE ...!!! ASTA ERA CHEIA SUCCESULUI SI AM ZIS ASTA INAINTE DE MECI ...!!!! PACAT , CRAIOVA SE PUTEA LUPTA LA CAMPIONAT ...!!!

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  01 Aprilie 2019, 21:23

Și pozele, videoclipurile unde sunt? În ziua de azi oricine are un smartphone cu cel puțin o cameră de 8 megapixeli și captură video hd Dacă e la fel cum l-a înjurat Mitriță pe Gane............ e știre tipică gsp!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close