FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA // Devis Mangia recunoaște un schimb de replici cu Mihai Stoica! » Ce spune despre penalty-ul executat de portar

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 22:10

FCSB s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Devis Mangia crede că presiunea pusă pe arbitri afectează fotbalul din România. Italianul a evitat să discute despre schimbul de replici avut cu Mihai Stoica.  

„Am făcut un meci bun, am avut personalitate, am jucat bine, cât timp am fost 11 la 11 pe teren.

Prefer să nu vorbesc despre arbitraj. Una dintre eliminări a fost departe de mine. Cealaltă a fost aproape, dar prefer să nu vorbesc. Am zis că avem și meci de Cupă, vor fi temperaturi foarte scăzute, terenuri grele. Azi am riscat o accidentare foarte gravă cu Bancu, dar nu din cauza terenului.

Nervii există pentru că suntem oameni cu toții. Eu nu am vorbit niciodată despre arbitru în vestiar, dar săptămâna asta numai despre asta s-a vorbit în spațiul public. Nu poți fi liniștit când se pune atât de multă presiune pe tine. I-am spus acest lucru și lui Deaconu, că nu știu dacă e simplu pentru un om să se concentreze în astfel de atmosferă. Nimeni nu a spus nimic de fotbal în această săptămână, toți despre arbitraj”,a declarat Mangia la TV Telekom Sport.

...despre penalty-ul executat de Pigliacelli:

„ O soluție pentru penalty putea fi Meza Colli, dar nu a fost pe teren. Cristea nu a jucat nici el. Am gândit puțin și am hotărât că Mirko e potrivit. E printre cei mai buni la antrenamente”.

...despre ciondăneala avută cu Mihai Stoica pe bancă: „Ce se întâmplă pe teren, rămâne acolo. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. E un subiect terminat”.

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Bătaie GENERALĂ pe Arena Națională! 3 cartonașe roșii arătate de Marius Avram

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
max9
max9  •  25 Februarie 2019, 03:41

nu am vazut o echipa mai urita ca fcsb sincer. nu tin cu nici o echipa dar felul cum joaca prostacii astia e teribil..teribil genial. faulturi grosolane, simulari teribile si parca sint de portelan toti. joc cistigat de arbitru..pam pam

fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  24 Februarie 2019, 23:46

Mascariciul marius avram, si-a facut de cap si astazi. Ca la mai toate meciurile echipei care evolueaza ilegal in liga 1.

samertx
samertx  •  25 Februarie 2019, 00:43
Postat de ang3ldev1l pe 25 Februarie 2019, 00:32

FCSB a jucat HORA cu oltenii care au scos Briceagul

Avram a fost dizeuza. :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează