FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO Gigi Becali, declarații categorice înaintea derby-ului: „Ce mare echipă e Craiova? Trebuie să batem” + ce spune despre impresarii veniți la meci

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 20:13

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, e la rândul său prezent pe Arena Națională pentru a urmări derby-ul pe care echipa sa îl dispută contra Craiovei. 

La sosirea pe Arena Națională, Becali a vorbit despre importanța meciului cu CS U Craiova, dar și despre impresarii care au venit la meci. 

„Contează  mult acest meci. Dacă nu-l câștigi, ai ieșit din lupta pentru titlu. Ne trebuie victoria, egalul nu ne ajută cu nimic. Avem nevoie de victorie, e ca o finală acest meci.

Barcelona, când are nevoie de o victorie, câștigă. Dacă suntem echipă mare, bați pe Craiova. Dacă nu ești echipă mare, nu câștigi. Ce mare echipă e Craiova?”, a spus Becali. 

Latifundiarul a declarat că nu e la curent cu modificările operate de Mihai Teja în echipa de start: „Nu știu echipa de start, nu m-a mai interesat nimic. În Postul Paștelui nu mă interesează așa ceva. Nu știu de ce Matei și Stoian nu sunt rezerve”.

 

...despre impresarii veniți la stadion: „Au venit la stadion, vin după Dennis Man. El e singurul. Poate și după Tănase, dar în vogă este Man. L-aș vedea la o echipă mare, ca să iasă mai mult în relief. Va fi o vedetă a Europei” , a spus Becali, la sosirea pe Arena Națională.

Urmărește AICI partida dintre FCSB și CS U Craiova

 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  31 Martie 2019, 21:59

Craiova e cel putin la fel de "mare" ca si fcsb.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  31 Martie 2019, 20:45

Bai,voi sunteti prosti?

1260234347346768
Ioan Trisi  •  31 Martie 2019, 20:44

Pentru moderatori:*** este un produs folosit in industria alimentara!De ce l-ati sters?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează