FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii, apel disperat înaintea derby-ului cu FCSB: „Orice mișcare greșită ne va costa”

Peluza Cătălin Hîldan
Peluza Cătălin Hîldan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 21:19 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 22:07

FCSB - Dinamo, marele derby al României le dă bătăi de cap celor din DDB. Fanii „câinilor” au emis un mesaj prin care le solicită fanilor să se comporte exemplar pe stadion, pentru a evita amenzile.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Suporterii Peluzei Cătălin Hîldan le-au solicitat celor care vor merge pe „Arena Națională” ca să îi susțină pe elevii lui Dario Bonetti să nu arunce obiecte pe teren, în direcția jucătorilor rivalei FCSB. Clubul din Ștefan cel Mare nu trece prin cele mai bune momente din punct de vedere financiar, astfel că o amendă este ultimul lucru pe care și l-ar dori.

„APEL IMPORTANT! NU ARUNCAȚI CU NICIUN OBIECT ÎN TEREN! Cei care aruncă vor fi scoși din peluză !!! Noi vă promitem că nu va lipsi spectacolul din peluză, dar orice mișcare greșită ne va costa o amendă pe care tot noi o vom plăti!", a transmis PCH prin intermediul rețelelor de socializare.

APEL IMPORTANT! NU ARUNCAȚI CU NICIUN OBIECT ÎN TEREN! Cei care aruncă vor fi scoși din peluză !!! Noi vă promitem că...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 11 septembrie 2021

Interes uriaș în rândul suporterilor

FCSB - Dinamo prinde cele două echipe la mijlocul și în subsolul clasamentului, însă orgoliul spectatorilor stă deasupra formei slabe în care se află echipele lor favorite. Confruntarea de duminică suscită un interes mare.

Ieri după-amiază, managerul roș-albaștrilor a anunțat că s-au vândut 25.000 de bilete cu mai bine de 48 de ore înainte de startul jocului. Conform protocolului medical care e activ în acest moment în Liga 1, un stadion poate găzdui cel mult 75% din capacitatea lui. Cum se va juca pe Arena Națională, pragul maxim va fi de 41.700 de fani.

Dacă s-ar atinge acest nivel, atunci s-ar doborî două recorduri. Primul va fi cel de asistență în actualul sezon, deținut de Rapid, la meciul cu FCSB, disputat tot pe Arenă și la care au fost prezenți 35.000 de oameni. Al doilea ar fi cel al numărului de spectatori care au mers să vadă un Derby de România în ultimii 5 ani. 

Disputa care e numărul 1 la acest capitol e cea din februarie 2018, cu Dinamo gazdă, când au fost în tribune 32.380 de fani. Interesul major, în ciuda rezultatelor modeste înregistrate de cele două echipe în startul de sezon, se poate explica și prin faptul că e primul meci direct, după mai bine de un an și jumătate, la care spectatorii au din nou acces. 

Ultimul a fost în februarie 2020, înainte cu o lună de startul pandemiei în România. Din martie anul trecut până la finalul lui mai 2021 niciun meci nu a avut public, iar în primele runde din acest sezon, cele două nu s-au aflat față în față.

Citește alte știri din Liga 1:

Mititelu Jr. a băgat pe toată lumea în ședință după FC Argeș - FCU Craiova 1-0 » Ce spune Mutu despre o posibilă demitere: „Am făcut tot ce am putut”

Istvan Kovacs, confirmat oficial la FCSB - Dinamo » Delegarea l-a înfuriat pe Gigi Becali

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
ouroboros
ouroboros  •  12 Septembrie 2021, 17:30
Postat de fcsbesteaua pe 12 Septembrie 2021, 11:56

Ce vrajeala! Astia oricum nu-si platesc niciodata datoriile,le sunt sterse,asa ca,ce conteaza daca iau amenda?

Frustrari gigiste ***! ...Cand voi o sa va finantati clona fcsb, de-abia atunci s-ar putea vorbi de o oarecare legătura logica!...Pana atunci cantati la alta masa! DDB e la ani lumina in fața voastra! ...Sper ca sa nu fiu banat din nou *** din redcatia gsp.ro pentru nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 Septembrie 2021, 11:56

Ce vrajeala! Astia oricum nu-si platesc niciodata datoriile,le sunt sterse,asa ca,ce conteaza daca iau amenda?

adyy25
adyy25  •  12 Septembrie 2021, 00:25

Cand e vorba de banii vostri, ce cuminti sunteti...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează