FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Vocile Gazetei » Derby de România comentat LIVE pe GSP.RO de Alin Buzărin, Cristi Geambașu și Remus Răureanu: „Dinamo a ciupit punctul, confirmă că e în stare să joace în derby peste posibilitățile reale”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 19:29

Duelul FCSB - Dinamo, scor 1-1, a fost comentat live pe GSP de Alin Buzărin (rubricand GSP), Cristi Geambașu (editorialist GSP) și Remus Răureanu (redactor GSP). 

LA FINAL, FCSB - DINAMO 1-1

Alin Buzărin: „Derby bun, după ce în prima repriză fusese foarte bun, dar echipele n-aveau cum să țină același ritm. Coman, atuul fecesebist, a scăzut în actul doi, reapărând pe final. Popa a fost motoretă, chiar si cu ataș. Dincolo, Nistor are clasă, dar parcă Montini a contat prea puțin”

Cristi Geambașu: Pe scurt, a fost cel mai bun și cel mai consistent derby al ultimilor ani. După pauză, a apărut Adi Popa, varianta motoretă. Și Gnohere, mai slab. Cu 100 de grame. În schimb, rezervele lui Dinamo chiar sunt subțiri. La propriu. Răuță în locul lui Mrzjlak, Popa în locul lui Neicuțescu, înțelegeți? Apoi, pe final, s-a instalat cumva și prudența. Asta dacă nu punem la socoteală acea lovitură liberă respinsă miraculos de Piscitelli. Un 1-1 scos de o echipă mai ieftină, Dinamo, dar mai lucidă în momentele importante”

Remus Răureanu: „Dinamo a ciupit punctul, confirmă că e în stare să joace în derby peste posibilitățile reale ale fotbaliștilor din lotul lui Uhrin. Atmosfera de meci mare îi injectează cu ambiție pe «câini», ceea ce le mai ascunde din defecte. FCSB rămâne o combinație de talent și rugăciune subminate de absența unui antrenor serios, experimentat, lucid, bun”

LA PAUZĂ, FCSB - DINAMO 1-1

Alin Buzărin: „Fotbal bun, energic, de parcă nu s-ar juca în campionatul României. Au repatriat cumva imaginea acele minute de întrerupere date de actorul de Hollywood Istvan Kovacs. Egal just la pauză, ritm excelent, angajament, realizări tehnice, ocazii. De nu s-ar mulțumi echipele cu acest scor care nu prea foloseste nimănui”

Cristi Geambașu: „Condimente de derby. Goluri, câte unul de fiecare parte. Ritm bun, faze de poartă, greșeli, reușite tehnice, apărări modeste, scandări rasiste, arbitru cu urechi bune, dar care nu vede un henț în careul fecesebist. De toate. Coman se simte bine, Tănase la fel. Dinamo replică prin dăruire, dar senzația este că Nistor nu are un locotenent care să îl ajute cu adevărat. Jumătate de meci tinerii lui FCSB sunt peste tinerii dinamoviști. Să nu operăm cu jumătăți de măsură!”

Remus Răureanu: Omenirea a evoluat în ultimii 50 de ani, în care Dinamo a coborât de la Cornel Dinu la Denis Ciobotariu, apărătorul care cade-n fund când vrea să degajeze! Golul pe care l-a marcat Ciobi la cornerul lui Nistor nu-i anulează vina pentru șubrezenie. Strategia lui Uhrin, apărare-contraatac, conține doar faza de «tranziție pozitivă», cum o numesc specialiștii pretențioși, fiindcă defensiva e vraiște”

ÎNAINTE DE FCSB - DINAMO » LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM

Alin Buzărin:Derby-ul a fost contestat și pus la zid de atâta lume în ultima vreme, încât principalele sale probleme sunt cele ereditare și identitare, iar principala sa menire, a derby-ului, este de a ne arăta că este el însuși. Greu de dovedit! Obligatoriu prin fotbal demn de istoria care vine de dinainte de Talpan și Negoiță”

Cristi Geambașu:S-ar putea ca uneori culorile și memoria suporterilor să fie mai puternice decât hotărârile justiției. Magnetismul derby-ului încă funcționează, este fierbere în jurul Arenei Naționale. Iar promisiunea unui meci deschis este dată de oamenii din ofensivă, și la FCSB, și la Dinamo. Uhrin mizează pe Moldoveanu, Nistor și Neicuțescu, cu Montini fiind în fața lor. Becali i-a trimis în față pe Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman, nestematele coroanei piperene. Speranță, nu verdict. Tinerețea va salva spectacolul și calitatea derbyului”

Remus Răureanu: „Galeria și experiența lui Uhrin sunt argumentele lui Dinamo. FCSB are bani mai mulți, talent mai mult și posturi dublate, triplate de comportamentul lui Becali, de achizitor en-gros care nu ține cont de nevoi. Roș-albii nu au fundaș dreapta, nici fundaș stânga și doi atacanți din trei sunt niște copii care apar în prima ligă doar datorită regulii U21, Neicuțescu și Moldoveanu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
coshic
coshic  •  05 Octombrie 2019, 21:42

noi nu-l mai vreim pe Dl Gradinescu commentator la meciurile Fcsb-ului

1012446865520228
Zaharia Lucian  •  06 Octombrie 2019, 00:15

Vintilă nu are coloană este un antrenor bun dar nu este sincer cu adevarul

popescu222
popescu222  •  05 Octombrie 2019, 23:36

Cand spui ca Dinamo a ciupit punctul inseamna ca jocul a fost la o singura poarta si Dinamo a inscris un gol cu noroc. Cred ca jurnalistul asta a vazut alt meci, cca si in alte ocazii cand e desprins de realitate. Meciul a fost echilibrat, cu ocazii la ambele porti, cu penalty clar neacordat lui Dinamo.... cum adica "a ciupit un punct"??? Ceilalti doi jurnalisti au comentarii pertinente, jos palaria. Dinamo e intr-adevar mult sub FCSB ca valoare individuala a jucatorilor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează