FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui Vintilă în privința unui jucător: „Dacă nu faci asta, o să-l dea Becali afară”

Dumitru Dragomir +49   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 18:52 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 19:02

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1, iar șansele la titlu ale echipei lui Gigi Becali s-au diminuat considerabil. 

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că roș-albaștrii nu valorifică suficient calitățile vârfului Adrian Petre (22 de ani). Cele 30 de minute pe care Petre le-a bifat în disputa din „Gruia”, în care a intrat din postura de rezervă, l-au determinat pe Dragomir să traseze o concluzie categorică. 

„Eu nu cred că Adrian Petre va face un joc bun la Steaua, pentru că Steaua nu joacă pentru el. Trebuie să îi pui în evidență jocul. Petre nu stă în gura porții. Dacă nu îi dai meciuri să joace și nu faci în așa fel să joace echipa pentru el, o să fie dat afară de Becali. Se duce în altă parte și face carieră”, a declarat Dragomir, potrivit Prosport. 

FCSB. Dumitru Dragomir îi atrage atenția lui Vintilă în privința unui jucător: „Dacă nu faci asta, o să-l dea Becali afară”

30 de minutea evoluat Adrian Petre în derby-ul CFR Cluj - FCSB

5a fost nota primită de Adrian Petre pentru prestația din meciul de duminică seara

Adrian Petre n-a înscris în campionat din septembrie 2019! 

Petre nu a marcat încă pentru FCSB. Cel mai recent gol al lui în campionat a fost înregistrat pe vremea când juca încă în Danemarca, în septembrie 2019, într-o partidă pe care Esbjerg a câștigat-o cu Brondby, 3-1. A mai dat de atunci două goluri în Cupa Danemarcei, într-un joc cu o formație din ligile inferioare, Marienlyst, și încă două goluri în naționala de tineret, în succesul cu Ucraina, 3-0, din preliminariile Campionatului European.

16.000 de euroeste salariul lunar pe care Adrian Petre îl câștigă la FCSB, mult peste media Ligii 1 15 la sută din drepturile asupra unui viitor transfer al atacantului au fost păstrate de danezii de la Esbjerg

VIDEO. Dumitru Dragomir a analizat la GSP Live derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

FOTO. Imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Remus Răureanu oferă 4 explicații pentru succesul „norocos” al CFR-ului cu FCSB: „Dan Petrescu a devenit noul Pițurcă!”

VIDEO EXCLUSIV. Final de eră la FCSB? Ce spune un apropiat al lui Gigi Becali: „În 5 ani renunță! Iar după un an dispare și echipa!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2020, 21:11

FCSB joaca doar pentru Becali, nu conteaza calitatile a 3-4 jucatori...nimeni de la FCSB nu merita mai mult de 1 milion de euro,fotbalisti mediocrii,gasesti cu miile in Europa,Africa sau in America de Sud...plus ca nu ii ajta nici tartacutza...daca aveau minte,personalitate si creativitate erau de mult plecati,dar au doar calitati tehnice sau fizice,prea putin pentru a juca in Vest...poate sa cumpere Reghecampf la arabi o "perla" a lui Becali cu 5 milioane, in rest nu da nimeni mai mult de 1 milion de euro....

valiza.epo
valiza.epo  •  15 Iunie 2020, 20:29

Petre joaca bine intr-o echipa de fotbal. Pentru asta trebuie sa evadeze de la fcsb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează