FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul român lăudat, pe rând, de Gentea și Becali: „Sigur că îmi doresc să ajung acolo!”

Cristian Gentea (stânga) și Gigi Becali
Cristian Gentea (stânga) și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 14:26 / Actualizat luni, 21 martie 2022 18:04

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, și Cristian Gentea (58), primarul din Pitești și numărul 1 în conducerea lui FC Argeș, s-au întrecut în laude la adresa lui Ilie Poenaru (45), antrenor liber de contract în prezent.

Poenaru, liber de contract din februarie, când a plecat de la Gaz Metan din pricina problemelor financiare ale clubului sibian, a fost prezent astăzi în studioul Pro X, unde au intervenit telefonic, pe rând, Cristian Gentea și Gigi Becali.

Ambii l-au lăudat pe Ilie Poenaru, dar au asigurat actualii antrenori de la echipele lor, Toni Petrea, respectiv Andrei Prepeliță, că nu au posturile în pericol. 

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Trebuie să fie el de acord? El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”
FCSB
Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Trebuie să fie el de acord? El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”

Ilie Poenaru, lăudat de Cristian Gentea și de Gigi Becali 

A demonstrat că este un antrenor valoros, dar nu se pune problema să colaborăm acum, eu am un antrenor și nu are rost să discutăm. Dacă omul vrea, își prelungește contractul. Dacă nu ia titlul, ce? Ce vină are omul? E tot a mea!

- Gigi Becali 

Îl apreciez foarte mult pe domnul Poenaru, îi doresc succes în următoarea dumnealui activitate. Este un antrenor foarte bun, pe care-l respect foarte mult. Îmi doresc ca în viața asta să apuc să lucrez cu el, îmi place foarte mult ca antrenor.

- Cristian Gentea

În replică, Poenaru s-a declarat flatat de cuvintele măgulitoare ale celor doi conducători:

„Nu pot decât să mă bucur. Cu munca pe care am depus-o și rezultatele pe care le am, acești conducători vor ca în viitorul apropiat să avem o colaborare. Vom vedea ce va vrea Dumnezeu, ce va fi. Deocamdată, aceste echipe au antrenori”. 

Sigur că în viața asta îmi doresc să ajung la Pitești, ținând cont de trecutul meu, că am jucat 5 ani la Pitești și am avut momente foarte frumoase acolo. Pitești merită să aibă echipă în play-off, este club cu tradiție și merită să fie an de an în primele 6.

- Ilie Poenaru 

Ilie Poenaru, antrenor apreciat în Liga 1 

Poenaru a pregătit-o pe Gaz Metan Mediaș între septembrie 2021 și februarie 2022, și a obținut 6 victorii și 5 egaluri în 20 de partide, în ciuda dificultăților financiare pe care el și jucătorii săi le-au îndurat.

Înainte de Gaz Metan, a pregătit-o pe Academica Clinceni vreme de 3 ani și jumătate. A reușit să promoveze în Liga 1 alături de formația ilfoveană, pe care a calificat-o ulterior în play-off.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

IPJ Argeș lămurește incidentul reclamat de Florin Tănase într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor: „Au fost implicați într-o altercație fizică”

România va avea încă un stadion ultramodern » Detalii de ultimă oră: „Va avea 15.000 de locuri și va fi fi printre cele mai frumoase”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
108808261708421
Francisco Dascal  •  21 Martie 2022, 19:42

Gigi Becali ai nevoie de Claudio Ranieri care e liber de contract si are CV impresionant!!!

snooker
snooker  •  21 Martie 2022, 18:14

Poenaru e genul de individ caruia ii lipseste coloana vertebrala. Ca Petrea, Vintilache, Andronache, Teja, Andone, Dica, Reghe, MM, bla bla bla...

178723552697144
Laurentiu Barbulescu  •  21 Martie 2022, 17:41

Părerea mea, este că Ilie Poenaru, este "umflat" artificial. El trebuie să antreneze mai întâi, echipe cu pretenții, de abia după aia să dăm un verdict.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează