FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB! Mihai Pintilii a reacționat imediat: „Nea Gigi, eu plec!” » Ce a spus MM Stoica

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 11:16 / Actualizat vineri, 18 august 2023 12:33

După 0-2 cu Nordsjaelland, în preliminariile Conference League, Gigi Becali a vorbit despre problemele de la FCSB. 

Omul de afaceri spune că nu a fost impresionat de jocul danezilor și consideră că avantajul lor a fost dat de modul în care se pregătesc. 

Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”

Becali și-a criticat jucătorii, despre care spune că nu sunt mereu cu gândul la fotbal, și a dezvăluit că i-a cerut lui Mihai Pintilii să facă antrenamente mai lungi, dar atât antrenorul, cât și managerul general, Mihai Stoica, s-au opus vehement.

VIDEO Gigi Becali: „Pintilii a vrut să plece pentru că am cerut antrenamente mai lungi!”

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost... 

Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. 

Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți. 

Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate...». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci?

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat... Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni... Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Jucătorii se gândesc doar la femei!”

Acesta a continuat și s-a luat de atitudinea jucătorilor.

„Trebuie să mă duc la echipă. Dacă nu e stăpânul acolo... Stăpânul să fie acolo, ca să dea autoritate antrenorului. Poate jucătorilor nu le convine să se antreneze mai mult.. 

Alții, dacă au talent la 14 ani, încep se antreneze, au preparatori, nutriționiști. Noi, la 17 ani avem tatuaje peste tot. Acum bagă pastile cu nicotină la gingie. Creierul trebuie să se gândească la fotbal, nu la nicotină. Trebuie să ai mintea la fotbal, la minge, minge, minge. Nu la nicotină și alcool!

Dacă te antrenezi, nu îți mai arde de nicotină, alcool sau femei... Dacă nu ești obosit, atunci te gândești la femei, femei, femei! Dacă ai putere, trebuie să consumi puterea nu? Cum? Cu femei! Femei, femei, femei... Dacă ești mort, nu-ți arde de femei. Pac, capul la somn! Următoare zi la fel. Dar dacă ai antrenament de 45 de minute și după aia, pac! la femei... 

Olăroiu cum a câștigat? E el mare geniu? A zis «Pe repetiție. Hai, repetă! Hai, treci la loc! Hai, repetă!». Dar jucătorilor nu le convine. Toată lumea muncă puțină și bani mulți. Asta e șmecheria. Spun «Lasă că sunt fotbalist și iau 10-12.000. Mai fac un tatuaj». Așa se întâmplă. Pe urmă se duc afară și după un an sau doi se întorc la noi. Eu ce să fac? Nu am ce să fac. Jucătorilor nu le convine. 

Vor să se antreneze puțin, mai fac caterincă și după se duc la masă și pleacă.. Asta e părerea mea. Nu i-am văzut. Dar așa îmi închipui că așa fac. Omul care nu e obosit ce vrea? Ce vrea armăsarul când mănâncă prea mult ovăz și nu e pus la căruță și jug? Așa cred eu”.

Citește și: 

Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat un jucător de la FCSB: „Are un viitor strălucit. În curând va fi într-un campionat tare”

Darius Olaru acuză după Nordsjaelland - FCSB: „Am simțit că arbitrul e puțin de partea lor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  19 August 2023, 12:02
Postat de fabulos pe 19 August 2023, 11:13

Iar eu nu cred ca poate sa susțină la nesfârșit o afacere care consumă bani, și bani mulți! Asa ca preferă să aibă o jucărie puțin costisitoare. Astea sunt doar presupuneri dansul știe mai bine cum își administrează averea.

de acord!

ray51
ray51  •  19 August 2023, 11:26

Ideea e ca nu au personalitate. Daca scuipi mai departe, esti plin de tatuaje, ai zeci de femei, bani suficienti pentru nivelul Romaniei, etc. nu inseamna ca esti un tip cu personalitate. V-as da cateva exemple de jucatori cu personalitate: Sapunaru sau regretatul C. Stefanescu sau Gica Popescu, etc. Ganditi-va cat de departe sunt jucatorii aciuati pe la diverse echipe romanesti. Vai de ei. Sunt cu gandul la 'covrig', cat mai mare si fara gaura...

fabulos
fabulos  •  19 August 2023, 11:13
Postat de Stefan_rapidist_de_mic pe 18 August 2023, 22:18

nu cred ca "o sa puna lacatul la firma" atat timp cat pierderile nu necesita interventia familiei! cat despre profit, sunt convins ca nu acesta este principalul motiv pentru care ramane in fotbal, motivele sunt mult mai personale. chiar daca sunt rapidist, pot fi obiectiv si sa recunosc ca fotbalul ar fi mai sarac fara banii lui Becali, dar in acelasi timp ar fi mai sanatos. la nivel uman, Becali face o greseala enorma pentru ca ramane in fotbal si stiu ca si el constientizeaza ca fotbalul scoate ce e mai rau din el

Iar eu nu cred ca poate sa susțină la nesfârșit o afacere care consumă bani, și bani mulți! Asa ca preferă să aibă o jucărie puțin costisitoare. Astea sunt doar presupuneri dansul știe mai bine cum își administrează averea.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează