FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Gigi Becali (64 de ani) a susținut o conferință de presă de 30 de minute, la Palat, a doua zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB.
Gigi Becali (64 de ani) a susținut o conferință de presă de 30 de minute, la Palat, a doua zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB.

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 martie 2023 10:40 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 11:30

Gigi Becali (64 de ani) a susținut o conferință de presă de 30 de minute, la Palat, a doua zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB.

Foarte optimist, Becali susține că va recupera numele Steaua în decurs de 3 ani și a luat peste picior CSA, afirmând, în glumă, că formația din Liga 2 o să se numească în viitor „Fotbal Club Talpan SB”.

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „CSA o să se numească Fotbal Club Talpan SB”

Gigi Becali, despre...

  • hotărârea de ieri a ÎCCJ, care a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB: „Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă, o să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece procesul. Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii. Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua. Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgați-o pe TikTok pe-asta! Hahaha!
     
  • faptul că a fost trimis în judecată, după ce a votat la referendumul din 2018 pentru familie: „La referendum nu votezi, participi. Mie mi s-a luat dreptul de a vota și de a fi ales în funcții publice. Am ales eu pe cineva în funcție publică? Oamenii n-au inteligență, au răutate. Sunt niște tâmpenii care-ți fac zile negre, dar procurorii ăștia trebuie să plătească la un moment dat. Ce pușcărie, mă? Că am participat la referendum?”
     
  • România - Belarus 2-1: „M-am uitat până la 2-0, apoi m-a luat somnul. Era un meci la îndemâna noastră. Dacă nu joacă de la mine, nu mă uit. Dacă știam că Tavi Popescu intra în repriza a doua, mă trezeam. Haha! O să ne calificăm, pentru că avem grupă ușoară. În prima repriză cu Belarus, era numai la noi mingea”
     
  • antrenorul FCSB: „O să punem pe cineva și o să-l invităm pe Burchel să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace (n.r. - râde). Cred că o să fie străin
     
  • Sepsi: „Dioszegi, patronul, e un om cuminte, liniștit, la locul lui. Iar ei nu fac blaturi cu CFR. Alții mai «țaca-paca», dar ei nu fac. Ungurii sunt serioși. Alții mai fac mizerii, dar maghiarii de aici sunt oameni cuminți. Nu le dau calde, pentru că oricum o să-i spulber!”
     
  • transferul lui Sorescu: „Dacă luăm campionatul, activăm clauza și îl cumpărăm. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forțăm Liga Campionilor și merită să dai banii”
     
  • contractul lui Omrani, scadent la finalul sezonului: „Nu știu ce să spun acum. Poate o să le prelungim la toți, până la urmă”
     
  • Tamm: „O să-i prelungim contractul, pentru că n-ai fundași centrali, ce să faci?”
     
  • Miculescu: „L-am luat pentru viitor, nu să fie mare sculă acum. Va fi mai bun la anul”

Mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica reacționează tăios după decizia privind palmaresul Stelei: „Florineleeee, se rejoacă meciul” + „Gluma de echipă înființată în 2016 nu are sens”
PALMARES STEAUA
Mihai Stoica reacționează tăios după decizia privind palmaresul Stelei: „Florineleeee, se rejoacă meciul” + „Gluma de echipă înființată în 2016 nu are sens”
Fanii FCSB, prezenți la România - Belarus » Gestul făcut în minutul 30 față de Edi Iordănescu
ROMÂNIA - BELARUS
Fanii FCSB, prezenți la România - Belarus » Gestul făcut în minutul 30 față de Edi Iordănescu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  01 Aprilie 2023, 11:32
Postat de alex_stef22 pe 29 Martie 2023, 16:16

Da, asa e. Palmaresul din 2017-2023 dar și cel din 1947-2003. Cel care minte este patronul fcsb. Când ai continuitate exista un singur palmares. Nu doua sau trei . Divizarea palmaresului înseamnă lipsa continuității juridice. Implicit, cand se respecta legea, posibila retrogradare a Fcsb. Dacă mâine își schima numele din fcsb în fcbm și cumpăra tot lotul de jucători de la Bayern München devine automat continuatarea echipei Bayern München?. Fcsb nu mai are vreo legătură juridica cu Csa Steaua din momentul în care a fost radiata Asociația fotbal club Steaua București. Acolo s-a întrerupt continuitatea și din acest motiv palmaresul este divizat. Dacă ar fi fost absorbita Asociația atunci ar fi existat un singur palmares. Iar Fcsb ar fi fost Steaua.

1947 -2023 o singura echipa .. FCSB .. daca e cum spui tu ... si arnata a radiat echipa ... pe unde au jucat ? De ce au facut echipa in 2017 ? De ce recunosteau echipa lui becali ...pe toti de la csa i am vazut in loja la gigica .... Lacatus care se plange ca a fost umilit .. de ce a semnat de 4 ori cu echipa luo gigi .. de ce purtati stema facuta de gigi . De ce aveti doar jucatori de la fcsb ... oprita a jucat la csa .. miu a jucat la csa ? Ogararu a jucat la csa ? Adi popa.. sa continui ? Plastic ... fals ... sunteti din pix ...

mosTireac
mosTireac  •  30 Martie 2023, 02:05

E inventiv și amuzant Gigică al nostru! :) Luăm campionatul anul ăsta și numele înapoi și dreptul de a juca pe stadionul Steaua.

clasicpun
clasicpun  •  29 Martie 2023, 21:39
Postat de guimaraes1.0 pe 29 Martie 2023, 20:51

Iar visezi cladicputiretributione gilvicent vansoitan randoom samd?cum a primit zecesebeaua decizia aia visata de tine ieri?sau mai asteptam celebrele 6 luni pronosticate de tine randomprostalau?

pai Steaua din liga 1 a primit cu fericire decizia de ieri. tu neavand cunostinte juridice nu intelegi ce inseamna decizia de ieri. o data la zece ani se da o asemenea rejudecare la ICCJ si in 100% din cazuri se intoarce decizia de la CAB. deja este clar,am castigat tot. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează