FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, negocieri cu antrenorul momentului din Liga 1: „Asta vreau de la tine! Am vorbit și cu Tănase”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 12:14 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 13:05

Ilie Poenaru (44 de ani) a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Gigi Becali (62) pentru a prelua postul de antrenor principal la FCSB. În cele din urmă, discuțiile nu s-au concretizat.

Sezonul trecut, Gigi Becali a încercat să îl aducă la FCSB pe Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni. Negocierile au durat o săptămână, dar în final Poenaru a decis să își continue proiectul început la Academica Clinceni. Iar alegerea s-a dovedit a fi una inspirată, din moment ce micuța echipă din Ilfov a produs o mare surpriză în acest sezon și a încheiat sezonul regular pe locul 5, calificându-se astfel în play-off!

Ilie Poenaru: „Am avut discuții cu domnul Becali”

„Au fost variante. Am avut discuţii cu domnul Becali o săptămână, sezonul trecut, dar nu a fost să fie. Erau în preliminariile Europa League şi erau angrenaţi acolo. Am avut discuţii în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuţii cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine şi a fost încântat de ce a auzit. 

Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Îşi dorea, aşa mi-a şi spus, că la ce vestiar are FCSB-ul, îi lipseşte disciplina. Că îi vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă.

Au fost discuţii şi de la alte cluburi, dar am decis să mă implic la Clinceni şi să duc la bun sfârşit ce am realizat. Nu îmi place să merg din şase în şase luni să schimb echipele, am nevoie de continuitate. Nu reuşesc în timp scurt ceva wow, am nevoie de cel puţin un an de zile să demonstrez nişte lucruri. 

Ştiu că răbdarea e un lucru greu în fotbalul românesc, dar de asta am ales să rămân aici. Au fost momente grele, m-am gândit şi să renunţ, dar mi-am revenit uşor şi datorită staff-ului”, a relatat Poenaru la Look Sport

FCSB a fost condusă de Vergil Andronache în preliminariile Europa League din sezonul trecut. Roș-albaștrii au fost eliminați în play-off, de Vitoria Guimaraes (0-0 în tur, 0-1 în retur). Ulterior, Bogdan Argeș Vintilă a fost numit antrenor principal.

VIDEO. Concluziile lui Narcis Răducan după Sepsi - FCSB 1-1

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, favorită în play-off?! Pe ce se bazează jucătorii lui Petrea + premieră la finalul sezonului regulat din Liga 1

„Minunea” Octavian Popescu s-a plictisit de fotbal! Preferatul lui Becali de la FCSB e tot mai slab

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (45)
leu.mr
leu.mr  •  12 Aprilie 2021, 20:12

Noutati ! Ia verificati, pe cine l-a vrut ca antrenor acum 5 ani ?

ionica61
ionica61  •  12 Aprilie 2021, 18:18
Postat de riscktaker pe 12 Aprilie 2021, 17:01

prostule,campionatul ala s-a terminat cu 5 puncte peste locul 2 cfr fatza de csu. restul este cancan,eu am spus ca am bunavointa si dau inca un punct si tot nu iti iese,dar acolo sunt 5 puncte,ca oficial Steaua a terminat pe 5 si nu pe 3 pentru ca nu s-a jucat ultimul meci. restule ste cancan. iar acum doi ani Steaua a recuperat 0,5 puncte fatza de primul loc si tot nu a fost de ajuns. si acum cfr poate recupera cele 0,5 puncte si tot Steaua sa fie campioana. ce-i asa de greu de inteles? esti prost sau te faci. daca acum 2 ani cele 0,5 puncte chiar daca au fost recuperate tot nu au fost de ajuns,ca si anul asta. oricum,se vede din ton ca te-ai afcut de rusine si o lasi mai moale.

Fraierica geamantan, daca CFR Cluj recupereaza 1 pct este campioana, fiindca primul criteriu in caz de egalitate de puncte este rotunjirea punctajului. Practic tu esti atat de prost incat imi confirmi ca am dreptate (mereu echipa de pe locul 2 a obtinut in PlayOff mai multe puncte decat cea care a inceput pe primul loc) dar o spui de parca nu as avea dreptate. :))) Asta spune statistica: echipa care incepe PlayOfful pe prima pozitie nu e si echipa care va face cele mai multe puncte in PlayOff. CFR are nevoie de 1 singur pct ca sa va radieze. Si fix asta se va intampla.

silvio__.
silvio__.  •  12 Aprilie 2021, 17:25
Postat de di.canio pe 12 Aprilie 2021, 16:46

Cine ii bagă in seama pe obosiții aia? Au intrat clonele ssilvio și silvio__

Suferi prazare? Duci lipsa maxima de atentie, din cate se observa :)). Nu toti isi petrec timpul aici pe site injurand si jignind nonstop. Unii mai discuta si despre alte aspecte. Pentru ca nu toti sunt niste pensionari plictisiti si frustrati la fel ca tine! Clona cu sasesase ce iti mai face, ai bagat-o la hibernare? Prazar scarbbos.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează