FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dădea transferul ca și făcut, MM Stoica vine cu o veste proastă: „A picat!”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 21:22 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 21:28

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, susține că transferul stoperului croat cu care era în discuții a picat.

Cu Iulian Cristea și Joonas Tamm dați afară, FCSB a rămas în doar 2 fundași centrali la începutul verii, Denis Haruț și Joyskim Dawa.

Vicecampioana a rezolvat transferul stoperului sud-african Siyabonga Ngezana și a purtat negocieri cu un stoper croat, al cărui nume nu a fost dezvăluit de conducătorii clubului.

Gigi Becali anunțase astăzi la Fanatik că fundașul croat va ajunge la FCSB, „semnează şi pleacă în cantonament”, dar Mihai Stoica a transmis contrariul în această seară!

Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul  «Basana-Balmasan»”
INTERVIU
Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul  «Basana-Balmasan»”

Mihai Stoica, despre transferul stoperului croat dorit la FCSB: „A picat”

„Au fost niște discuții. Când totul părea că se materializează, nu s-a mai făcut. Am bătut palma metaforic, chiar și prin viu grai, ne-am și văzut. Un agent era la plajă în Portugalia, unul în România, jucătorul era la plajă în Croația. Ieri era făcut transferul, astăzi nu mai este.

A picat, astăzi m-a întrebat ceva ce stabiliserăm deja. Când vezi că un jucător nu este decis, mai bine nu faci transferul. Sunt foarte mulți fundași centrali, putem oferi și noi condiții destul de bine. Nu trebuie să te limitezi. Avem din ce alege, important este să facem alegerile corecte”, a afirmat MM la OrangeSport.

Oficialul de la FCSB a oferit și noutăți cu privire la situația lui Ngezana. Sud-africanul nu a ajuns încă în România, obținerea vizei fiind un proces îndelungat. El se va alătura noilor colegi direct în cantonamentul din Țările de Jos.

„Mâine plecăm în cantonament cu Dawa și Haruț fundași centrali. Îl așteptăm și pe Ngezana acolo. Viza este în sistem, dar încă nu a intrat în posesia pașaportului cu viza Schengen, pentru Țările de Jos.

A patra variantă (n.r. - de fundaș central) este Luca Ciobanu, poate fi și Ovidiu Popescu, care a mai jucat acolo, dar clar trebuie să mai aducem fundaș central”, spune Mihai Stoica.

Tot despre FCSB:

Un titular și-a luat adio oficial de la FCSB: „Mulțumesc pentru tot”

FCSB, ofertă-ultimatum pentru Chiricheș » Ar fi cel mai bine plătit fotbalist din Superliga! Ce stă între căpitanul naționalei și revenire

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  27 Iunie 2023, 08:09

Fecesebeaua e top la transferuri ratate. Ii îngroapă Dawa si sezonul viitor.

ccc23
ccc23  •  26 Iunie 2023, 23:20
Postat de Banila13 pe 26 Iunie 2023, 22:30

De 5 ani tot aduceți 2 fundași centrali și doar scuze peste scuze

Daca era vorba de croatul ala care a jucat 15 minute in juma de an la locul 4 din Croatia..mai bine nu…S-a anuntat o campanie spectaculoasa de transferuri…mie imi pare ca mu exista nici o strategie si se fac transferuri doar sa fie

Banila13
Banila13  •  26 Iunie 2023, 22:30

De 5 ani tot aduceți 2 fundași centrali și doar scuze peste scuze

Vezi toate comentariile (5)
Comentează