FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE / VIDEO+FOTO S-au încheiat negocierile de la Palat pentru Florinel Coman » Gigi Becali a ieșit triumfător: „Qatarezii să aleagă între aceste două propuneri! Îl am pe Florinel în preliminarii”

Articol de , , - Publicat joi, 09 mai 2024 11:32 / Actualizat joi, 09 mai 2024 16:31

Florinel Coman, cel care a primit premiul Gazetei Sporturilor de jucătorul lunii aprilie în „Cei mai buni”, e tot mai aproape să plece de la FCSB. Azi, Gigi Becali a purtat negocierile decisive cu reprezentanții lui Al Duhail. La final, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce propuneri s-au făcut.

UPDATE 14:30 » Gigi Becali, declarații după negocierile pentru Florinel Coman

După negocieri, Gigi Becali a declarat că le-a făcut două propuneri qatarezilor:

  • Al Duhail să plătească 3,5 milioane acum și 1,5 milioane în septembrie, dacă FCSB nu prinde grupele cupelor europene. Dacă FCSB se califică, Becali renunță la restul de 1,5 milioane de euro
  • Becali acceptă 4 milioane de euro acum și încă un milion ca bonus, în funcție de performanțele lui Florinel Coman, dar jucătorul tot rămâne să joace în preliminarii
Gigi Becali anunță că e aproape de transferul verii: „Sunt 90% șanse să se facă”
FCSB
Gigi Becali anunță că e aproape de transferul verii: „Sunt 90% șanse să se facă”

„Eu am negociat cu ei... Au vrut să dea banii în rate. Ei au nevoie să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane și restul în funcție de meciurile jucate. Ei spun că riscă, că jucătorul nu impresionează la națională. Ei vor o asigurare. Le-am zis «Cine dă bani are un risc. Trebuie să riști». Ei au propus să dea 4 milioane și restul în funcție de meciuri.

Dar eu le-am zis «De ce să dați 4? Dați doar 3,5. Dați acum 3,5 și în septembrie încă 1,5. Dar eu dacă mă calific în grupe cu Florinel, nu mai dați bani. Că iau 50 de milioane și nu mai am nevoie de 1,5». Renunț la 1,5 milioane de euro ca să-l am pe Florinel.

Reprezentantul lor a zis «Eu o să dau mai departe și vor spune da sau nu». Acum au rămas doar două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel va fi în play-off. Ori 4 și încă 500.000 cu 500.000. Ori 3,5 milioane. Dacă nu mă calific, să dea toți banii! Dacă mă calific, nu mai iau bani. Dar vreau să fie 5 milioane în cap.

Eu nu vreau să-l dau. Jucătorul face 10 milioane și voi vreți să dați 5. Cum să mai negociem? Dacă vin direct cu 5 milioane, nu am ce face. Există și varianta asta. Dar toți vor să economisească bani. Știți ce înseamnă 1,5 milioane? Sunt bani mulți”, a spus Becali.

„Asta a fost cheia succesului!” » Florinel Coman, jucătorul lunii aprilie: „Acest campionat nu l-am câștigat doar noi”
CEI MAI BUNI
„Asta a fost cheia succesului!” » Florinel Coman, jucătorul lunii aprilie: „Acest campionat nu l-am câștigat doar noi”

UPDATE 13:40 » S-au terminat negocierile

La aproximativ o oră și jumătate de la sosirea la Palatul lui Gigi Becali, reprezentanții clubului Al Duhail au ieșit de la negocieri.

+10 FOTO

UPDATE 12:15 » Au început negocierile la Palat pentru transferul lui Florinel Coman

+10 FOTO

În jurul orei 12, a sosit la Palatul lui Gigi Becali agentul Federico Pastorello, cel care îl impresariază pe Florinel Coman. El e și reprezentantul lui Florin Tănase, jucător pe care Gigi Becali îl vrea.

Italianul a fost întâmpinat de Ionuț Luțu, care l-a escortat până în interiorul vilei lui Becali.

Alături de Pastorello a venit și sârbul Dusan Basta (39 de ani), fost jucător la Steaua Roșie, Udinese și Lazio. Pastorello i-a fost impresar, iar acum cei doi lucrează împreună.

Zi decisivă pentru Florinel Coman

După ce a făcut-o pe FCSB campioană, extrema de 25 de ani pleacă. Va merge în Qatar, la Al Duhail, care îi achită clauza de 5 milioane de euro. Reprezentanții clubului vin azi la Palatul lui Gigi Becali, pentru negocieri, iar patronul FCSB a anunțat că vedeta roș-albastră vrea să rămână să joace în preliminariile cupelor europene.

VIDEO. Gigi Becali, detalii despre negocierile pentru transferul lui Florinel Coman

Acum trebuie să vină ăștia. Vin acum. Eu am vorbit cu Florinel Coman și a zis că vrea să rămână și să joace în preliminariile cupelor europene. Așa că nu am nicio treabă”, a spus Gigi Becali în această dimineață.

Gigi Becali nu vrea să negocieze

Gigi Becali nu are de gând să renunțe la niciun euro din cele 5 milioane de euro. Și nici nu este dispus să facă vreo concesie în ceea ce privește plata. Qatarezii nu au o reputație de bun-platnici, motiv pentru care omul cu banii se ferește să accepte primirea banilor în tranșe.

Întrebat și azi dacă e hotărât să ceară toți banii într-o singură tranșă, Becali a răspuns scurt: „Păi, auzi... Mai vorbești?!”.

18 goluria înscris Florinel Coman pentru FCSB în Superliga, în actuala stagiune

Mă bucur foarte bun că am câștigat al doilea titlu, cu două echipe diferite. Sunt un jucător împlinit, mă bucur că am avut realizări mai ales în acest an, că m-am autodepășit! Echipa a fost alături de mine și ne-am atins obiectivul.

E dificil să aleg un titlu dintre cele două... Atunci eram la început de drum, iar acest titlu îl aștept de când am semnat cu Steaua! Sunt bucuros că s-a îndeplinit acest vis.

- Florinel Coman

Citește mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali, „aroganță” despre o revenire a lui Lucescu în Superliga : „E cel mai mare, dar întâlnește o piatră mai tare decât el!”
FCSB
Gigi Becali, „aroganță” despre o revenire a lui Lucescu în Superliga : „E cel mai mare, dar întâlnește o piatră mai tare decât el!”
„Am trecut prin momente dificile!” » Elias Charalambous, antrenorul lunii aprilie dezvăluie secretul din vestiar: „Spun asta de câte ori am ocazia”
CEI MAI BUNI
„Am trecut prin momente dificile!” » Elias Charalambous, antrenorul lunii aprilie dezvăluie secretul din vestiar: „Spun asta de câte ori am ocazia”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
Jason
Jason  •  12 Mai 2024, 17:25
Postat de VanBasten2000 pe 11 Mai 2024, 07:28

Mda, la Random e win in orice situatie. Daca pleaca se imbogateste Gigi, daca nu pleaca ajunge in Champions. Oricum ar fi, e fericire.

la Steaua din liga 1 este win-win. pentru ca coman oricum pleaca pe 5 milioane de euro dar mai joaca si in preliminarii pentru noi. dupa,poate sa plece.

Legend27
Legend27  •  11 Mai 2024, 23:52
Postat de VanBasten2000 pe 11 Mai 2024, 07:28

Mda, la Random e win in orice situatie. Daca pleaca se imbogateste Gigi, daca nu pleaca ajunge in Champions. Oricum ar fi, e fericire.

nu stiu daca ajungem in grupele ucl,dar daca trecem de primul tur ucl,deja am ajuns mai departe decat ultimele 2 campioane ale romaniei.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  11 Mai 2024, 18:56
Postat de theo.phil pe 09 Mai 2024, 19:03

Gresit, decat ne pleaca valorile din tara, ca sa inteleaga si Danciulescu si Dumitrescu.Eu nu cred ca aia au oferit nici 3 milioane, (poate in rate) s-or fi speriat de cerbul din gradina cociabei de lux (pardon) palatului.Acum unii mari jurnalisti care plangeau dupa Florinel pot dormi linistiti, o sa vina dupa el Barca, Bayern, Liverpool,City, Liverpool.

Si Borussia Dortmund daca va castiga Champions League.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează