FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB și-a prezentat al treilea transfer al iernii: „Bine ai venit!”

FCSB l-a prezentat pe Nana Antwi
FCSB l-a prezentat pe Nana Antwi

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 17:07 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 17:17

FCSB a anunțat oficial transferul lui Nana Antwi (23 de ani), fundaș dreapta ghanez ce a evoluat la Urartu.

Antwi, aflat în ultimele 6 luni de contract cu Urartu, campioana Armeniei, avea un acord cu FCSB să vină gratis în România în vară, însă roș-albaștrii i-au obținut serviciile încă din această lună, oferindu-le celor de la Urartu 50.000 de euro. 

Bine ai venit, Nana Antwi! FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

- comunicat FCSB

Antwi este al treilea transfer al iernii la FCSB, după extrema stânga Luis Phelipe și mijlocașul central Baba Alhassan. Ghanezul este un fundaș dreapta care măsoară 1,80 metri. Acesta evolua din vara lui 2021 în Armenia, la Urartu, echipă pe care Farul a întâlnit-o în acest sezon în Conference League. Dobrogenii s-au impus cu 6-4 la general în turul doi preliminar.

Antwi va lupta cu Pantea pentru postul de titular la FCSB

Antwi a ajuns în Armenia în 2018, de la clubul ghanez Young Wise. El a evoluat mai întâi la Lori Vanadzor, a trecut un an prin curtea lui Lille, la echipa a doua a francezilor, iar din 2021 evoluează la Urartu, campioana Armeniei.

Despre Antwi, Gigi Becali spunea pentru GSP.ro că „e «rachetă»”.

Gigi Becali vrea concurență pe poziția de fundaș dreapta, unde în prima parte a sezonului a fost titular Alexandru Pantea. FCSB l-a mai luat în cantonament pe Valentin Crețu, însă nu este clar dacă veteranul va continua printre roș-albaștri în partea a doua a sezonului.

„Nu îmi mai place de Pantea. În loc să crească... Bine, dar mai am încredere în el. E tânăr, are 21 de ani. Și pe Crețu e posibil să-l ținem. Poate îi prelungim”, spunea Becali pe 11 decembrie.

Citește și: 

VIDEO ”Botez” triplu la FCSB » Luis Phelipe, Baba Alhassan și Ngezana au cântat în fața colegilor

Charleroi - Dinamo 6-2 » Dinamo, echipă de Liga 1 în prima repriză, partea a doua, rușinoasă!
CHARLEROI - DINAMO
Charleroi - Dinamo 6-2 » Dinamo, echipă de Liga 1 în prima repriză, partea a doua, rușinoasă!
BURSA TRANSFERURILOR ÎN SUPERLIGA » Toate mutările iernii: Dinamo renunță la jucători, Universitatea Craiova transferă de urgență
BURSA TRANSFERURILOR
BURSA TRANSFERURILOR ÎN SUPERLIGA » Toate mutările iernii: Dinamo renunță la jucători, Universitatea Craiova transferă de urgență

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 18:50

Patru negri mititei.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  12 Ianuarie 2024, 18:43

Asta face cat loganul lui Freddy din Las fierbinti :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează