FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB, la un pas de încă un transfer! Ilie Dumitrescu anunță: "Acest jucător e mai aproape de Steaua decât Florinel Coman"

Dragoș Nedelcu (stânga) FOTO: Raed Krishan
Dragoș Nedelcu (stânga) FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 22:33

Ilie Dumitrescu îl felicită pe Gigi Becali pentru insistența pe care o arată în privința transferurilor lui Dragoș Nedelcu și Florinel Coman. 

Bun prieten cu Gică Hagi și familiarizat cu proiectul acestuia de la Ovidiu, Ilie Dumitrescu anunță că Dragoș Nedelcu este foarte aproape de a ajunge la echipa lui Nicolae Dică. 

"Obiectivul principal la Viitorul este să producă jucători pentru export. Ar fi o lovitură senzaţională pentru Steaua dacă ar semna cu aceşti doi jucători.

Pe lângă valoarea lor, ai şi două soluţii pentru U21. Eu cred că Nedelcu este mai aproape de Steaua decât Coman", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Până acum, FCSB i-a adus pe Budescu, Morais și Larie.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
valentinn10
valentinn10  •  15 Iunie 2017, 14:28
Postat de blatistu49 pe 15 Iunie 2017, 09:56

numai fraierii f valoare ajung la fcsb acolo se plafoneaza si mai tare de ajung la ...

Cat esti de prost , prostuleee, fraier frustrat . FORTA STEAUA .

zizu
zizu  •  15 Iunie 2017, 13:54
Postat de kwd2015 pe 15 Iunie 2017, 09:13

d-ati fi avut voi in Fotbalist caID, si acum *** in schimb, voi venerati unul mort pe teren, fara performante. o cupa si un campionat si ata. niciun messi, niciun ronaldo. un zero absolut, care se droga sa fie mai bun si a crapat pe teren. deci....unde e fotbalistul? aaaa lupu? prins la furat in grecia? patric petre? ahahahahhaha zizi top, lasa-ne ca n-ai cap!

de crapat crapati voi! de ciuda! nikolici,chiriches...fratii vodca mm si reghe,prea maritul vostru director care de foame si a vandut manusile....daca vrei mai continui...

zizu
zizu  •  15 Iunie 2017, 13:52
Postat de de_pe_tarnave pe 15 Iunie 2017, 09:50

De intarea Dinamo faceai pe melcu'!!! Asa cum il vezi Ilie se pricepe si in arta, nu kitsch-uri ca tine.

adevarul e...ca intradevar ...nu ar trebui sa te bag in seama! esti un kitsch.. si tu si gigistii de aici

Vezi toate comentariile (27)
Comentează