FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / VIDEO Omul de la FCSB care l-a impresionat pe Leo Strizu: „Cel mai bun din țară. Dacă te bagi pe domeniul lui, îți dă peste nas”

Leo Strizu și Thomas Neubert (dreapta jos)/ foto: Imago Images
Leo Strizu și Thomas Neubert (dreapta jos)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 21:56 / Actualizat luni, 13 martie 2023 21:56

Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, a fost invitat la GSP Live, unde a vorbit și despre Thomas Neubert, preparatorul fizic al roș-albaștrilor,

După ce l-a criticat pe Mihai Stoica, despre care a spus că „nu știe fotbal”, Strizu l-a lăudat pe Thomas Neubert.

VIDEO. Leo Strizu: „Neubert e cel mai bun preparator fizic din țară”

„Neubert e cel mai bun preparator fizic din țară. Nu vreau să deranjez, să îi supăr pe ceilalți. El își vede de treabă, nu se bagă în discuții. Neamțul e neamț. Îl stimez.

Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”
GSP LIVE
Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”

Când te bagi în discuții cu el în partea la se pricepe, îți dă peste nas”, a spus Leo Strizu la GSP Live. Apoi, moderatorul Costin Ștucan a continuat dialogul cu întrebare: „Adică poate să deranjeze dacă tu crezi că le știi pe toate?”. Răspunsul lui Strizu a fost: „Nu aș vrea să intru în detalii. Pe MM Stoica îl deranjează puțin și Neubert”.

Leo Strizu e categoric: „Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit prin certuri”

„Eu știu cine e MM Stoica. Eu știu cum s-a ridicat. Când s-a ridicat, a avut performanțe extraordinare? La Galați a avut rezultate extraordinare? Ok, a luat titlul cu Urziceni, au fost performanțe la Steaua. Dar care e meritul lui Dan Petrescu? Care e meritul lui Olăroiu sau Reghecampf în acele performanțe?

El știe fotbal? Ce anume știe? E foarte documentat. Îți vorbește de club, de jucători, de antrenori. E bun, e enciclopedie. Dar credeți că putem merge la echipă și să spunem povești nemuritoare în vestiar?

El e analist TV, da? Spuneți-mi și mie, când a analizat el ultima dată o fază? Să o descompună din punct de vedere tactic. Că e vorba de un atac pozițional, că e vorba de un contraatac... Când a făcut asta vreodată? Când a spus «A plecat mingea din punctul A, a trecut prin punctele B și C și a ajuns în punctul D»? Sau «A avut viteză acțiunea» sau «De ce s-a oprit faza la punctul C»? Când? Ilie Dumitrescu le spune. Vezi altceva la Ilie.

Eu nu am spus că MM e fraier sau prost. Din contră, e băiat deștept. El a plecat la luptă și a izbutit în fotbal prin certuri. El a știut la cine să se dea. Dacă se certa cu un președinte mic, nu ieșea în evidență. A mers pe ideea «Dacă mă dau la șmecheri, mă apreciază lumea». Certuri cu Dumitru Dragomir, Liță Dumitru, Gigi Becali”, a declarat Leo Strizu la GSP Live.

Citește și:

Cum a privit familia lui Leo Strizu aventura acestuia pe banca lui FCSB: „Tata mi-a zis: «Mai bine vino la țară. Avem ce să facem pe aici. Eu zic să pui stop»”

Leo Strizu, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Mi-a zis cineva: «Nu-i spune nimic lui MM Stoica, că nu e în toane bune». Păi, ce faceți dacă mereu e în toane proaste?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
quattro21
quattro21  •  14 Martie 2023, 10:29

Deja e prea domn la cum vorbeste de mm. E un fel frumos de a spune ca s-a realizat fara alta calitate decat can can si scandal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează