FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe cine vede MM Stoica esențial la FCSB: „Avem probleme când iese de pe teren”

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 09:01 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 12:36

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat jocul echipei lui Mihai Pintilii și a explicat de ce italianul Andrea Compagno este schimbat foarte rar în timpul partidelor. 

Oficialul roș-albaștrilor susține că jucătorul adus pentru 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova este esențial în tactica echipei și spune de ce acesta e preferat în locul francezului Billel Omrani.

La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!
FCSB
La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!

Mihai Stoica: „Avem o mare problemă când iese Compagno”

„Andrea Compagno a dus bine meciul cu FC Argeș. Iar noi avem o mare problemă când iese Compagno din teren. Centrul de greutate se mută spre poarta noastră, iar noi nu avem nevoie de aşa ceva. Avem emoţii şi când facem schimbări spre finalul meciului. 

Momentan, echipa funcționează bine cu Andrea Compagno. Atât timp cât ne apărăm bine cu un atacant de gabaritul lui Compagno, nu aveam de ce să riscăm. 

După Şut, Compagno a fost cel mai bun jucător în meciul cu FC Argeș.A alergat 12 kilometri, iar la primul gol îi ia faţa primului apărător. A făcut un joc de excepție. 

Nimeni nu ştie ce a păţit în săptămâna premergătoare meciului. A fost accidentat, i s-au făcut procedee şi s-a pus problema să nu joace. Vineri nu s-a putut antrena, iar de vineri a făcut tratament cu infraroșu. A făcut orice ca să joace”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Omrani e jucător la FCSB. Se antrenează şi îşi aşteaptă şansa. Vor fi multe meciuri importante, în care ai nevoie să faci schimbare ofensivă pentru că nu funcţionează bine echipa.  Se antrenează foarte bine. Nu avem probleme 

- Mihai Stoica

VIDEO Târnovanu, declarații la cald după FC Argeș - FCSB 1-2: „Nu am simțit niciodată că putem pierde avantajul”

Citește și: 

Comisia de Disciplină, verdict în „cazul Mihai Pintilii” » Ce pedeapsă a primit antrenorul FCSB

Basarab Panduru propune la națională un jucător de la FCSB: „Face lucruri bune. Ar trebui convocat”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
buzau1944
buzau1944  •  28 Februarie 2023, 21:41

Ma adreses tuturor specialistilor in fodbal [pro becali ] .Cine este mai ''perla la ora actuala ?Perla { o. popescscu } a lui Becali sau Mazilu a lui Hagi, sau cativa altii Petrila, Munteanu etc Sorescu Cordea?Rog seriozitate .PS Mi-a placut aprecierea unui comentator dela Digi care s-a intrebat ,oare daca Mazilu era la alta echipa acum ,valora 50 de mil PS . nu am nimic cu tanarul Tavi ,are ceva talent ,dar mai are drum lung pana acolo.....Vezi multi alti tineri la aseiasi varsta unde sunt pe plan mondial ,fara sa fie, fals numiti ,perla

maradona79
maradona79  •  28 Februarie 2023, 13:34

Grande giocatore, Andrea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează