FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, declarații aiuritoare despre un titular: „O să tocească banca. «Nu vreau să dau gol, că sunt blat. Țin cu danezul»”

Andrei Cordea, în roșu // foto: Raed Krishan, GSP +13   FOTO
Andrei Cordea, în roșu // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat vineri, 11 august 2023 11:54 / Actualizat vineri, 11 august 2023 12:02

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunțat că de acum înainte Andrei Cordea (24) „o să tocească banca”. Latifundiarul a făcut o serie de afirmații ciudate despre mijlocașul dreapta, despre care a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu a vrut să dea gol cu Nordsjaelland.

Titular seara trecută în FCSB - Nordsjaelland 0-0, Cordea l-a iritat pe Gigi Becali prin deciziile luate în momente-cheie ale atacurilor roș-albastre.

Becali a analizat în această dimineață prestația lui Cordea, prilej cu care a făcut câteva afirmații curioase, cum ar fi că mijlocașul dreapta n-ar fi vrut să înscrie în poarta danezilor.

Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”
FCSB - Nordsjaelland 0-0
Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”

Gigi Becali, despre Andrei Cordea: „Eu țin cu tine, cu danezul. Nu dau gol, că sunt blat”

„Dacă m-a supărat? E vorba despre supărare? Cordea atât poate. Ai mingea, primești mingea să scapi singur cu portarul... Ce fel de fotbalist ești tu? O primești în față, să mergi să dai gol, dar tu te întorci.

Zici: «Stai puțin, mă întorc, nu vreau să dau gol, că sunt blat». Coman a făcut cel mai mare joc al lui, dar nu a avut ce să facă, cu cine să joace. I-a dat-o Coman, i-a băgat-o pe culoar. Doar să intre cu ea să dea gol.

«Dar stai puțin, eu mă întorc, că nu vreau să-ți dau ție gol. Cum să-ți dau ție gol? Că eu țin cu tine, cu danezul»”, a spus Becali.

Gigi Becali anunță: „De acum înainte, Tavi Popescu va fi titular”

Este greu de crezut că Andrei Cordea va mai fi titular la FCSB de acum înainte. În locul acestuia, în banda dreaptă a atacului va apărea Octavian Popescu.

„Așa trebuie, să-i critici. Va rupe banca Cordea de acum încolo. O să o tocească. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, credeam că și-a revenit. Întrebați-l pe el. Eu, idiot, îl țin pe Tavi pe bancă în locul lui Cordea.

Am tot zis: «Lasă-l pe Cordea pe bancă». Ei ziceau: «Nu, Cordea!». Am avut încredere în el și el nu a vrut să dea gol cu danezii.

Am văzut că e criticat Tavi Popescu. Vă anunț acum: a fost extraordinar, nu doar că a scos roșu. Greșeala mea. Joacă, bă, cu Tavi, că e fotbalist! O să vedeți acum. Care e treaba? Să joace în dreapta.

Gata, de acum încolo Tavi și Coman, asta este. În centru vom vedea, dar atacul așa va fi: Tavi în dreapta, Coman în stânga”, a transmis latifundiarul.

Mai multe știri despre FCSB - Nordsjaelland:

Revelația lui Gigi Becali în această dimineață: „Cel mai bun joc de când sunt eu în fotbal! Mergem la ei și jucăm «zer»”

Victor Becali vede partea plină a paharului după remiza lui FCSB cu Nordsjaelland: „Important e acest aspect”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close