FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

FCSB reaprinde războiul cu CFR Cluj: "A spus Mureșan asta? Serios?!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 20:47

La plecarea spre cantonamentul FCSB-ului din Antalya, MM Stoica a oferit o nouă serie de declarații virulente. De data aceasta, directorul sportiv al FCSB-ului i-a luat în vizor pe rivalii de la CFR Cluj.

"Am câștigat ușor la Botoșani? Serios?! La Severin, cu Craiova, cum am câștigat, că aveam 1-0 încă de la vestiare? Dar CFR cum a câștigat la Voluntari, unde noi am făcut 0-0? La Giurgiu cum a câștigat CFR, unde noi am pierdut? Nu înțeleg ideea asta, că am avea «sateliți».

Am avut ocazia să vedem echipe care nu au tratat serios competiția în play-off. Sper și cred că vom fi atât de buni încât să nu avem nevoie de astfel de lucruri. 

A spus Mureșan că se aștepta să învingem ușor la Botoșani? Păi, Steaua câștigă lejer și împotriva CFR-ului, de atâția ani", a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Citește și: MM Stoica nu a mai rezistat » Atac dur lansat în "cazul Alibec": "Mi-ar plăcea să primim sfaturi de la oameni care au realizat mai multe decât noi în România"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
jcash
jcash  •  08 Ianuarie 2018, 22:31
Postat de randoom.__ pe 08 Ianuarie 2018, 22:30

daca nu ne furau arbitrii, Steaua era deja campioana.fiind la 6 puncte de *** ***. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-pierde-clar-batalia-arbitrajelor-7-puncte-cadou-pentru-cfr-arbitrii-care-au-gresit-cel-mai-mult-topul-greselilor-pro-cfr-cluj-529183.html

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Ianuarie 2018, 07:24

Scrie in regulament: FCB e FCSB2.

daniaania
daniaania  •  09 Ianuarie 2018, 15:35

Nici nu merita sa comentezi ce mai zice ca oricum nu zice nimic !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează