FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, șanse mari să evolueze pe stadionul Ghencea » Anunțul MTS: „Nu văd niciun fel de limitare”

Stadionul Ghencea va putea fi închiriat de oricine, spune MTS // sursă foto: Facebook @ CNI +26   FOTO
Stadionul Ghencea va putea fi închiriat de oricine, spune MTS // sursă foto: Facebook @ CNI

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 20:01

Ionuț Stroe (40 de ani), Ministrul Tineretului și Sportului, s-a adresat situației stadionului Ghencea, pe care FCSB și-ar dori să evolueze.

În ciuda insistențelor fanilor și oficialilor celor de la CSA Steaua, care declară că FCSB nu poate și nu va evolua pe stadionul Ghencea, Ionuț Stroe spune că oricine va putea închiria viitoarea arenă din București:

„Atât timp cât acest obiectiv este făcut din bani publici, nimeni nu poate îngrădi accesul niciunei entități la stadion. Oricine, respectând regulile definite de stat, poate accesa aceste bunuri (n.r. noile stadioane). Stadionul Steaua va fi administrat de Ministerul Apărării, nu văd niciun fel de limitare a cuiva de a solicita închirierea lui”, a dezvăluit șeful MTS în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

„Stadionul Giulești este puțin întârziat față de celelalte. Ghencea este gata în proporție de 80%, Arcul de Triumf 70%” - Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului

GALERIE FOTO. Ultimele imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. FCSB a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase a răbufnit în live-ul de pe Instagram: „La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!”

Gheorghe Mustață, mesaj clar pentru fanii CSA Steaua: „Vă arăt eu!” » Ce aroganță pune la cale

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
amicu
amicu  •  03 Mai 2020, 22:12

sunt anti fcsb, insa sunt stadioane facute din bani publici. Asa cum in Italia Roma si Lazio impart acelasi stadion sau Milan si Inter, Genoa si Sampdoria, in trecut si Juventus si Torino..etc...care e problema? In germania Bayern cu TSV 1860 München jucau si ele pe acelai stadion.

1677700882258779
Ioan Dorobantu  •  04 Mai 2020, 01:18

Si rapid a jucat pe Ghencea mai demult.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  03 Mai 2020, 22:11

stroe, tine minte ! Esti unul dintre cei predispusi sa ajungi la puscarie....mai vormbim !!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează