FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

FCSB se implică în cazul Dragoș Iancu: „M-a sunat MM Stoica, am stabilit”

Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt +16   FOTO
Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 20:35 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 22:39

Dragoș Iancu, fotbalistul care a suferit o fractură deschisă de peroneu duminică, în duelul Petrolul - Hermannstadt 0-0, va efectua recuperarea alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB, extrem de apreciat în breaslă.

Dezvăluirea îi aparține lui Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, care a oferit ultimele detalii despre starea mijlocașului de 20 de ani, aflat în continuare în spital după intervenția suferită luni. Potrivit oficialului, propunerea i-a aparținut lui Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB. 

Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu, după ce piciorul i-a rămas prins în gazon în momentul intrării „petrolistuluI” Țicu. Dragoș a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a ajuns la spitalul „Monza” din București.

Vali Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital: „Ne știm din circuitul echipelor naționale. Voi fi alături de el, dacă-mi permite”
PETROLUL
Vali Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital: „Ne știm din circuitul echipelor naționale. Voi fi alături de el, dacă-mi permite”

Dragoș Iancu va efectua recuperarea alături de Ovidiu Kurti de la FCSB

„Dragoș e încă în spital. Mâine sau poimâine îi vor da drumul. (...) E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi (n.r. - marți), se simte bine, o să își revină, sunt convins. 

Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul OK. De asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă

Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB. M-a sunat MM Stoica (...) M-au sunat cei de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea”, a spus Dani Coman, potrivit Iamsport.ro

Și George Merloi (23 de ani) de la FC Voluntari, atacantul accidentat grav în urmă cu câteva săptămâni, efectuează recuperarea alături de Ovidiu Kurti.

FCSB se implică în cazul Dragoș Iancu: „M-a sunat MM Stoica, am stabilit”
Ovidiu Kurti, în stânga / (foto: Ionuț Iordache/GSP)

Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital

Luni, fundașul stânga al Petrolului, Valentin Țicu, l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital, ținând astfel să-i ceară scuze și în mod direct tânărului fotbalist al lui FC Hermannstadt. Comisia de Disciplină a FRF ar putea decide azi câte etape de suspendare vor fi în dreptul jucătorului prahovenilor.

Suntem profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea partidei, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate. 

Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată le cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a mărturisit Valentin pentru site-ul oficial al ploieștenilor.

VIDEO Dragoș Iancu, primul mesaj după ce a ieșit din operație

Citește și alte știri de actualitate: 

Farul s-a păcălit: nu și-a revenit! Rezervele campioanei au jucat lamentabil la Voluntari și Hagi i-a făcut rost de timp lui Poenaru

Rrahmani, gest politic provocator în Rapid – CFR: „Kosovo e Albania”. Se va sesiza FRF precum a făcut FIFA în cazurile Shaqiri și Xhaka?

Citește și:

Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în „optimi”
Euro 2024
Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în „optimi”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (18)
muzica
muzica  •  28 Septembrie 2023, 02:23

Frumos gest al lui MM,bravo,frumos caracter !

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  27 Septembrie 2023, 18:48
Postat de mehigh_ms pe 27 Septembrie 2023, 10:48

si ce daca a intervenit MM? Kurti e cel mai bun .. nu ti se pare normal sa ajuti un om la necaz?

Alta era ideea... dar nah nu m am exprimat bine! Perfect de acord cu tine sa ajutam omul. Nici un fel de problema! Dar nu trebuie sa nr lasam indusi in eroare ca avem parte de o contributie fabuloasa a puscariasului care apare zilnic pe sticla si nu poti sa mai citesti un ziar fara sa i vezi numele. Despre asta e vorba.

elgabri
elgabri  •  27 Septembrie 2023, 11:25

Esti bun daca te cauta parnaiasii ;)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează