FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 10:04 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 10:34

Victor Pițurcă, unul dintre contestatarii lui Gigi Becali, s-a declarat deranjat de faptul că FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea.

După mai multe încercări eșuate, FCSB va putea folosi stadionul Ghencea, spre nemulțumirea celor de la CSA Steaua. Echipa lui Gigi Becali va juca în Ghencea contra lui Dinamo (sâmbătă, 22 iulie), iar Victor Pițurcă se opune acestei variante.

„E prea de sus” » Reacția lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi opozanți ai lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea
FCSB
„E prea de sus” » Reacția lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi opozanți ai lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

Victor Pițurcă, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea: „Nu cred eu că George Becali își dorește el neapărat să joace pe acest stadion”

„Cum se întâmplă în România de obicei.... Eu știu că este o lege. Dacă există litigiu, nu ai voie să joci pe stadionul uneia dintre societățile cu care ești în litigiu. 

Sunt de acord ca orice club care își dorește să joace pe un alt stadion al unei alte echipe să se înțeleagă și să facă un contract în sensul ăsta și să se poată juca. Însă când tu, FC FCSB, ești în instanță de ani cu clubul Steaua, nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi.

Nu cred eu că George Becali își dorește el neapărat să joace pe acest stadion. Eu cred că lui i se spune să facă lucrul ăsta și el încearcă să îl facă. Acest lucru înseamnă dezbinare, război, certuri și o atmosferă foarte ostilă când vii pe stadionul Steaua. Stadionul a fost al Ministerului Apărării Naționale și așa ar trebui să rămână tot timpul. Eu așa cred.

Am jucat pentru această echipă tot timpul, de când a fost înființată. Nu înțeleg de ce atâta răutate din partea unora că există această echipă în continuare. Nu văd ca pe un lucru bun ce se întâmplă acum. S-a luat hotărâre politică. Eu cred că Ministerul Apărării Naționale a fost obligat să accepte acest lucru. Iar mai departe, a obligat clubul Steaua ca FCSB să joace pe stadion”, a spus Victor Pițurcă, potrivit sportro.

Citește și: 

Intrarea FCSB în Ghencea, o formalitate! Tertipul CSA Steaua e desființat de LPF: „E o situație excepțională”

Nu doar FCSB va intra în Ghencea » Încă un club a primit acceptul pentru a folosi stadionul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (106)
Cesarl
Cesarl  •  14 Iulie 2023, 15:43

Dacă este casa ta, da. Dar dacă este casa noastră, nu.

VAR___
VAR___  •  14 Iulie 2023, 15:21
Postat de corneliusarmis pe 14 Iulie 2023, 13:09

Se cunoaște că sunteți intoxicat cu informații venite pe... surse de „can-can tălpăniste”, dar există dovezi scrise, de autori din Banat, care descriu cu amănunt deportarea cetățenilor de altă naționaliate în Bărăgan, printre care și familia Becali. Gh. Becali s-a născut la Zagna, un lagăr de muncă din zona Brăilei în anul 1958. Că tatăl , Atanase, a luat-o de jos cu păstoritul *** și a valorifica produse, lăsându-i la moartea sa, în 89, o avere de 150.000 de dolari, sfătuindu-l să o îmulțească, este un adevăr. Că în tinerețe a fost „băiatul lu tata, de bani gata” și „șmenar”, iar este adevărat. Ce insinuați dv. că ar fi fost „smenar sub acoperire”, cei de la studiul documentelor din arhiva C.N.S.A.S., la ordinul lu Tălpănică, l-ar fi deconspirat! Eu ce am vrut să scot în evidență este normalitatea, că exită șanșa, ca în locul unor generali, dintr-o structură de Forță, ce au condus, cu ajutorul Statului K, o echipă departamentală, au fost înlocuiți, cu bune și rele, de un... „ciobănel”, pe deasupra și machidon, deci, democrația a funcționat!

Daca nu v-ati insela profund , ati avea dreptate :) Aceeasi "democratie" functioneaza si in Columbia! A spagilor , a traficului de influenta, a coruptiei,etc. Este aceeasi care a functionat si in cazul preluarii fotbalistilor clubului Steaua! Ca ciobanul , atat a luat de acolo. Fotbalistii! Daca maine ne ducem si luam jucatorii Milanului , se cheama ca suntem AC Milan?

VAR___
VAR___  •  14 Iulie 2023, 15:14
Postat de atac_s pe 13 Iulie 2023, 18:18

Teoria ta despre echipa nascuta in minciuna se aplica si invers, nu? De unde a aparut CSA Steaua dupa atatia ani? Unde a fost atat timp si de ce nu a continuat sa existe neintrerupt? Daca FCSB nu e Steaua, unde a fost Steaua, eu asta nu inteleg. La cat de multe articole au fost contra lui Jiji, cum de nimeni nu a zis in perioada aia ca a luat echipa fraudulos? Am strigat contra ciobanului de foarte multe ori, dar asta nu m-a facut niciodata sa ma dezic de echipa pe care o consider continuatoarea Stelei.

Citat dintr-o Decizie a ICCJ : "Reclamanta CSA Steaua București nu a transferat și nu a renunțat niciodată în favoarea Asociației non-profit la numele utilizat sau la semnul ce face obiectul mărcii 026915 Steaua București înregistrată încă din anul 1996. Doar în cazul în care patrimoniul titularului mărcii este transmis în totalitatea sa, această transmitere are ca efect și transferul drepturilor cu privire la marcă. Or, prin Protocolul încheiat, în 1999, Asociația non-profit a primit, în esență, dreptul de a folosi gratuit anumite spații, au fost detașați la aceasta angajații fostei secții de fotbal profesionist (…) nefiind vorba despre transferul patrimoniului reclamantului CSA Steaua la Asociația non-profit" - Cam de aici a plecat minciuna si inselatoria. Pentru cei nascuti mai curand, poate or sa inteleaga. Pentru ceilalti de varsta mea...vorba cuiva mai intelept , ne uitam la tenis!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează