FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - FCSB 0-2

VIDEO El e liderul! Momentul trecut cu vederea care demonstrează că Vlad Chiricheș e noul șef de la FCSB: „Gata! Acum a început”

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 13:10 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 14:03

Gigi Becali l-a „repatriat” pe Vlad Chiricheș după 10 ani petrecuți în străinătate. Cu mari probleme în defensivă în ultimii ani, Becali i-a făcut „poftele” fundașului central de 33 de ani cu gândul că experiența acumulată în Serie A îi va fi suficientă pentru a-și domina adversarii din Superligă.

Începutul a fost ezitant, primul contact al căpitanului naționalei cu prima ligă n-a fost nici pe departe lipsit de emoții: stoperul a „scârțâit” în multe momente în partida jucată de FCSB la Galați, în care a fost schimbat în minutul 63!

Elias Charalambous ca Reghecampf! Premieră la FCSB după 7 ani
OȚELUL - FCSB 0-2
Elias Charalambous ca Reghecampf! Premieră la FCSB după 7 ani

Vlad Chiricheș, vocea din vestiar

„Chiri” n-a purtat banderola, însă impactul din lot e ușor sesizabil. „E mai multă liniște”, s-a rezumat să concluzioneze Cordea revenirea lui Chiricheș. Șut a fost primul căpitan, la pauză Olaru a preluat banderola, însă cele întâmplate pe teren, dar și în vestiar arată că liderul echipei e Vlad Chiricheș.

Și pe imaginile publicate de FCSB pe pagina de Facebook se poate observa că Vlad e cel care dă tonul în echipă, cel responsabil cu încurajările și presiunea: „Nu mai e timp după, acum ieșim și ne încălzim bine. Gata, a început meciul, acum, ne încălzim bine”, a strigat Chiricheș la colegi.

Și pe teren Chiricheș a fost căutat în permanență de colegi. A primit multe mingi, fiind recunoscut ca un stoper căruia îi place să construiască, să urce cu mingea la picior, lucru care îl și putea costa la un moment dat.

Vlad Chiricheș, mari probleme în prima repriză

Chiricheș a avut parte de o revenire cu destul ezitări la FCSB. Două nesincronizări în care a fost protagonist în primele 20 de minute ale partidei au culminat cu faza din minutul 29, în care stoperul de 33 de ani a fost aproape să înscrie în propria poartă. 

Chiricheș a respins haotic, cu capul, pe spate, o centrare a lui Ionuț Neagu, dar respingerea s-a dovedit a fi defectuoasă. Atent, Târnovanu s-a întins și a respins în corner o minge care se îndrepta amenințător spre vinclu. 

În ciuda ezitărilor din prima parte, Chiricheș a revenit pe teren de la cabine, însă n-a mai fost deloc întrebuințat de ofensiva gălățeană, inexistentă până în momentul în care Charalambous a luat decizia de a-l înlocui pe simbolul roș-albaștrilor cu Denis Haruț.

„M-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obișnuiesc. Vreau să mă acomodez, să revin la mentalitatea de aici, să aduc prin experiența mea ceva în plus. Vreau să ajut prin ce am învățat eu în anii petrecuți în afară. Sunt 4 victorii, sper să o ținem tot așa, să jucăm mai bine să dăm mai mult goluri și să nu primim”, a zis Chiricheș după meci.

5e nota primită de Chiricheș la primul meci la FCSB după revenirea din Italia

62de prezențe a strâns Chiricheș la FCSB după meciul cu Oțelul, fiind clubul pentru care are cele mai multe meciuri, la egalitate cu Sassuolo

VIDEO Octavian Popescu, supergol în Oțelul - FCSB

Citește și: 

„Un dezastru!” » Răducioiu l-a criticat vehement pe un fotbalist important de la FCSB: „A jucat foarte prost”

Penalty-ul lui Florinel Coman trebuia repetat! Detaliul care a fost ignorat de „central” + De ce VAR nu a putut interveni

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
valentindragobete
valentindragobete  •  30 Iulie 2023, 17:20
Postat de contrabas3 pe 30 Iulie 2023, 16:40

Da mă, Chiri e liderul. Sunt gelos pe gesepe că a descopeit lucrul ăsta înaintea mea. Stai să vezi cum le dă indicații lui Pintilii și Elias cât de curând: scoate-le bă pe ăsta, bagă-l bă pe ăla - antrenează, bă, așa… nu așa…. Lol!

Problema o să fie când o să-i dea indicații lu' Becali sau și mai grav să-l pună să nu se mai uite la meci ! Totuși rămâne o întrebare: da' pe nedelea ăsta, scriitoru' d-aci de vorbe, cine i-o fi "indicat" să se facă ziarist ?!

contrabas3
contrabas3  •  30 Iulie 2023, 16:40

Da mă, Chiri e liderul. Sunt gelos pe gesepe că a descopeit lucrul ăsta înaintea mea. Stai să vezi cum le dă indicații lui Pintilii și Elias cât de curând: scoate-le bă pe ăsta, bagă-l bă pe ăla - antrenează, bă, așa… nu așa…. Lol!

farul_campioana
farul_campioana  •  30 Iulie 2023, 15:19
Postat de hugegrant pe 30 Iulie 2023, 14:02

AM LUAT GOL DIN CAUZA LUI CHIRICASH? nu,atunci de ce naiba il tot criticati. pasele alea lungi date perfect ale lui chiricash valoreaza aur. cu el o sa castigam la pas campionatul.

:))) Random prostul. :))) O sa luati iar titlul de non campioni cum ati luat si pana acum. Singura incertitudine ramane Europa - e de vazut cate manite incasati sau ce pescari orfani va mai zboara ca pe o masea stricata din cea mai slaba competitie europeana.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează