FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

„Pleacă Dan Petrescu la națională?” » Răspunsul lui Deac: „Știu ce își dorește”

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Ciprian Deac, veteranul ardelenilor ajuns la 35 de ani, își dorește ca Dan Petrescu să rămână în Gruia
CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Ciprian Deac, veteranul ardelenilor ajuns la 35 de ani, își dorește ca Dan Petrescu să rămână în Gruia

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 23:00 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 00:05

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Ciprian Deac, veteranul ardelenilor ajuns la 35 de ani, își dorește ca Dan Petrescu să rămână în Gruia, într-o perioadă în care naționala caută selecționer.

Programul complet al etapei #16

„Dan Petrescu e un antrenor bun, oricând are oferte. Mi-ar plăcea să rămână lângă noi, normal. Dar m-aș bucura și pentru el în cazul în care ar pleca, știu cât de mult și-a dorit în trecut să ajungă la echipa națională”, a declarat Deac la finalul partidei cu FCU Craiova.

Despre succesul cu oltenii, Ciprian a precizat: „Sunt foarte fericit că am câștigat. Joc la CFR să câștig. Vârsta e doar în buletin, contează cum te simți. E bine că am reușit să legăm victoriile”.

70 de goluriși 75 de pase decisive are Deac pentru CFR în toate competițiile

S-a oficializat despărțirea dintre Rădoi și națională? S-a discutat în vestiar și după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Știu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri și încă mai e loc să rămână selecționerul României
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

FCU Craiova - CFR Cluj 0-2. Eugen Trică pierde primul joc de la revenire

Deși a declarat înainte de joc că doar victoria îl mulțumește, Eugen Trică, noul antrenor al alb-albaștrilor, nu a fost confirmat în teren de elevii lui, care au avut o prestație apatică.

Prima faza încinsă a coincis cu primul moment în care banca CFR-ului a erupt. După un carambol în careul oltenilor, mingea a căzut pe brațul lui Baeten:

„Pleacă Dan Petrescu la națională?” » Răspunsul lui Deac: „Știu ce își dorește”

„Centralul” Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Apoi, Gajic a deviat în ultimul moment șutul trimis de Omrani (12). 

Jocul anost din prima parte putea produce un gol totuși, dacă Debeljuh ajungea la centrarea expediată de Omrani (44).

Claudiu Bălan putea da lovitura în partea secundă, numai că Hindrich i-a anulat execuția din careu (60).

5 minute mai târziu, CFR a deschis scorul. Combinație superbă Omrani - Deac, finalizare cu capul Sigurjonsson, jucător introdus la pauză de Dan Petrescu.

Până la final, Deac a asigurat a 4-a victorie la rând a ardelenilor în campionat, iar Claudiu Bălan a lovit bara și a trecut astfel pe lângă golul de onoare al gazdelor.

3 antrenoria avut FCU Craiova în actuala stagiune. Toți, inclusiv Trică, au pierdut meciul de debut

0-52este raportul sezoanelor strânse în Liga 1 la startul campionatului de către jucătorii folosiţi în formulele de start de către FCU Craiova, respectiv CFR - arată o cifră descoperită de Liviu Manolache, statisticianul Gazetei

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește alte știri din Liga 1:

Schimbări importante pe Arena Națională! „S-a montat o carpetă hibridă! O să fie «masă de biliard». Nu avem nicio emoție”

Miodrag Belodedici: „Mi-ar plăcea foarte mult să dispară FCSB și CSA Steaua”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
853246084756615
Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2021, 09:04

Un campionat slab avem, fără viteza ,fără multe lucruri. Plictisitor.Asta trebuia sa spună Deac.Petrescu nu va antrena nationala ,Burleanu tace și face.

drdrd2
drdrd2  •  21 Noiembrie 2021, 00:46
Postat de Reflector Sv pe 21 Noiembrie 2021, 00:08

Dan Petrescu demonstreaza ca este antrenor mare , ar putea fi acceptat sa fie antrenor in acelasi timp la CFR Cluj si la echipa nationala de fotbal !

traiasca si infloreasca PCR ! BA ,voi cand maI muriti !? modelul comunist de conducere ,tot la unul ,sa fie bine ,sa nu fie rau ,pai de ce nu cereti an de an campionatul din oficiu la FECERE si sa va acorde astia si trofeul UCL fara sa jucati ,sa fiti si campioni europeni la fel si campioni mondiali ...dai drec pe ceilalti !

226628904800238
Reflector Sv  •  21 Noiembrie 2021, 00:08

Dan Petrescu demonstreaza ca este antrenor mare , ar putea fi acceptat sa fie antrenor in acelasi timp la CFR Cluj si la echipa nationala de fotbal !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează