FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova a prins curaj după venirea lui Eugen Trică: „Putem fi revelația returului”

Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova +9   FOTO
Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 10:19 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 10:36

FCU Craiova 1948 s-a impus clar în amicalul cu CSA Steaua, scor 4-1, la primul meci de la revenirea pe bancă a lui Eugen Trică. Fotbaliștii alb-albaștrilor sunt încrezători că, odată cu venirea noului antrenor, vor apărea și rezultatele.

Intervievat la finalul amicalului de sâmbătă, mijlocașul Vlad Achim (32 de ani) spune că munca lui Eugen Trică a început deja să se cunoască la echipă, fiind optimist că FCU Craiova va reuși un retur solid. 

Detalii de ultimă oră din culisele celui mai devastator conflict din istoria fotbalului românesc: „Să-mi dea cele 7 milioane! Nu las nimic!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Detalii de ultimă oră din culisele celui mai devastator conflict din istoria fotbalului românesc: „Să-mi dea cele 7 milioane! Nu las nimic!”

Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova: „Putem fi revelația returului dacă punem la punct problemele din joc”

„A fost un meci bun pentru noi. Am încercat să punem la punct cât mai multe lucruri. În mare parte, ne-a ieșit acest lucru. Putem fi revelația returului dacă punem la punct problemele din joc

Am dat patru goluri, am alternat momentele bune cu momentele mai puțin bune. Important e să vedem ce nu merge și să reglăm. În anumite momente, s-a văzut o îmbunătățire în joc, am avut momente bune, am înscris goluri după faze frumoase, ceea ce e un lucru bun”, a declarat Vlad Achim, potrivit paginii oficiale de Facebook a Craiovei.

FOTO Cele mai tari imagini din amicalul FCU Craiova - CSA Steaua 4-1

+5 FOTO

FCU Craiova, pe locul 1 în Europa! Adrian Mititelu a egalat un record prin angajarea lui Eugen Trică

Eugen Trică (45 de ani) a devenit al patrulea antrenor din acest sezon al celor de la FCU Craiova. Pe „Bătrânul Continent”, doar FK Rostov (Rusia) și KF Laci (Albania) au mai operat atâtea schimbări pe banca tehnică.

FCU Craiova a urcat în Liga 1 cu pretenții mari la play-off. Patronul Adrian Mititelu (53 de ani), aflat în închisoare, și-a văzut însă spulberate visurile etapă după etapă, astfel că la jumătatea sezonului regulat nou-promovata se află la retrogradare, locul 13, cu doar 14 puncte (3 victorii, 5 egaluri, 7 înfrângeri).

Și cu o instabilitate-record la nivelul băncii tehnice: patru antrenori în 15 etape (Adrian Mutu, Flavius Stoican, Dan Vasilică - interimar, Eugen Trică). Cei mai mulți din România, dar și din Europa! Doar FK Rostov, locul 13 în Rusia, după 13 runde, și LK Laci, poziția a șaptea în Albania, din 10 echipe, după 7 jocuri, sunt la al patrulea antrenor de la începutul sezonului.

VIDEO Pițurcă nu renunță la „războiul” cu Adrian Mititelu: „Am plătit 50.000 de franci la TAS! Să-mi dea cele 7 milioane de euro”

Citește și alte știri de actualitate:

FCU Craiova - CSA Steaua 4-1 » Oltenii au făcut show la primul meci de la revenirea lui Trică

FCU Craiova a pierdut la „masa verde” cu rivala CSU Craiova » Ce s-a întâmplat la meciul de junioare U15

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
jony_10
jony_10  •  16 Noiembrie 2021, 08:13

Ce e Petrea... ce e Trica aceeași ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  14 Noiembrie 2021, 21:30
Postat de caravela pe 14 Noiembrie 2021, 15:13

dupa 3 meciuri pleaca si Trica iar Miti bate recordul antrenorilor schimbati. L-a schimbat pe Trica cu Muitu, pe Mutu cu Stoican, pe Stoican cu ...Trica si pe Trica cu...probabil Napoli.

Cica magarul moare de drum lung, iar prostul de grija altuia...

elgabri
elgabri  •  14 Noiembrie 2021, 20:58

FC Buget Nelimitat !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează