FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

VIDEO FCU Craiova e pregătită de meciul cu FCSB: „Noi suntem Craiova, vrem să câștigăm!” + Obiectiv îndrăzneț: „Suntem implicați în lupta la titlu”

Florin Drăgan, antrenor FCU Craiova
Florin Drăgan, antrenor FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 14:38 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 16:39

Antrenorul interimar al celor de la FCU Craiova, Florin Drăgan (43 de ani), a prefațat meciul contra celor de la FCSB, din prima rundă a noului sezon de Superliga. 

  • FCU Craiova - FCSB, în prima etapă din SuperLiga, are loc duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Tehnicianul grupării din Bănie a spus că FCU Craiova va întâlni duminică, la Târgu-Jiu, cea mai bună echipă din România din momentul de față. Florin Drăgan este convins că elevii lui vor da totul pentru a câștiga toate cele 3 puncte. 

Charalambous anunță că debutul lui Ngenzana la FCSB se amână: „Mai are nevoie de adaptare” » Alți 2 absenți + situația lui Chiricheș
FCU CRAIOVA - FCSB
Charalambous anunță că debutul lui Ngenzana la FCSB se amână: „Mai are nevoie de adaptare” » Alți 2 absenți + situația lui Chiricheș

VIDEO. Florin Drăgan, antrenorul lui FCU Craiova, a prefațat duelul cu FCSB: „Avem o echipă competitivă, vrem cele 3 puncte cu FCSB”

„Începem un nou sezon cu o partidă extrem de dificilă, cu poate cea mai bună echipă din România în acest moment. 

Îi respectăm, dar în același timp noi la Craiova formăm un grup serios, o echipă competitivă. Suntem determinați, motivați, vom juca la Târgu-Jiu, a doua noastră casă, cu un stadion plin. 

„Noi suntem Craiova, cu siguranță că vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele 3 puncte și, totodată, să facem suporterii fericiți. Oamenii la Târgu-Jiu ne iubesc și am avut rezultate foarte bune acolo. Important e ca la ora jocului să fim sănătoși. 

Clasarea în play-off este obiectivul nostru. Acesta a fost obiectivul și anul trecut, când am fost foarte aproape. Sper să reușim anul acesta. 

Echipele care se bat la titlu sunt cam aceleași an de an: FCSB, CFR Cluj, Craiova (n.r.- CSU Craiova), probabil Rapid”, a declarat Florin Drăgan. 

Nu mi-aș dori să-l întâlnesc pe Compagno. E un jucător extraordinar și cred că e mai bine pentru noi dacă nu joacă
Florin Drăgan, interimar FCU Craiova

VIDEO. Vlad Achim, declarații înaintea duelului FCU Craiova - FCSB: „Cred că anul ăsta suntem și noi implicați în lupta la titlu”

La conferința de presă a participat și mijlocașul oltenilor, Vlad Achim (34 de ani). 

„Starea de spirit este una bună. Așteptăm cu nerăbdare începerea acestui campionat. Vor veni mulți oameni la stadion. Este un meci frumos, plăcut pentru spectatori și pentru noi. Oricine își dorește să joace în astfel de meciuri. 

Un debut cu victorie ar crea o stare de euforie în jurul echipei, ne-ar da speranțe mari în acest an, pentru îndeplinirea obiectivului. 

Eu zic că putem câștiga titlul. Avem o echipă care are continuitate de ceva timp, cu ceva jucători noi. Nucleul a rămas, experiența a crescut, la fel și valoarea. Eu cred că se poate, dar trebuie să începi bine, este mult până acolo. De ce să nu sperăm? 

Domnul Mititelu este foarte încrezător înainte de sezonul nostru. Are și așteptări la fel de mari”, a precizat Vlad Achim

Întrebat despre o posibilă fuziune cu rivala locală, CS Universitatea Craiova, subiect intens dezbătut în ultimele zile, acesta a replicat: „Nu se știe niciodată ce va fi. 

Asta depinde de cei care conduc această echipă. Este greu să se întâmple acest lucru. Noi ne concentrăm la echipa noastră, avem toate condițiile”. 

Citește și: 

Tic-Tac! Dinamo are o săptămână la dispoziție » Riscă o nouă interdicție la transferuri

Reacția ultrașilor lui FCU Craiova, după ce Mititelu a pierdut palmaresul Universității: „Asta a decis marea majoritate”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
UnicaStiinta
UnicaStiinta  •  15 Iulie 2023, 23:22
Postat de booveanu pe 15 Iulie 2023, 18:56

Clona niciodata Universitatea. Asteptam cu nerabdate sa vedem care este noua denumire a echipei familiei

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  15 Iulie 2023, 20:38

Penitenciar Derby.

booveanu
booveanu  •  15 Iulie 2023, 18:56

Clona niciodata Universitatea. Asteptam cu nerabdate sa vedem care este noua denumire a echipei familiei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează