FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - POLI IAȘI

EXCLUSIV // UPDATE Au apărut imaginile cu scandal de la pauză din FCU Craiova - Poli Iași: Leo Grozavu s-a dus peste arbitri și a fost oprit doar de forțele de ordine! Ce i-a făcut „centralului” + reacția acestuia

Articol de , - Publicat marti, 27 februarie 2024 17:34 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 00:07

Poli Iași a jucat în repriza a doua a meciului cu FCU Craiova fără antrenorul Leo Grozavu (56 de ani) pe bancă.

Pauza meciului de la Craiova a fost una extrem de tensionată. A avut loc un scandal în drumul spre vestiare, iar protagonist a fost Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor.

UPDATE 23:50 » Au apărut imaginile

Au apărut și imaginile cu momentul în care Leo Grozavu se ceartă cu Horațiu Feșnic. Antrenorul de la Poli Iași este nervos după fluierul final și-l „interceptează” pe „central” când acesta se duce spre tunelul care duce la vestiare.

Pe imagini se vede cum Grozavu îi reproșează ceva arbitrului, care vrea să treacă pe lângă el. La un moment dat, tehnicianul îl prinde câteva secunde de mână. Îi dă drumul și continuă să-i reproșeze deciziile. Moment în care Feșnic îi dă cartonaș roșu.

+4 FOTO

Leo Grozavu, eliminat la pauza meciului Poli Iași - FCU Craiova

Nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, antrenorul lui Poli Iași a vrut să-i ceară socoteală „centralului”, doar că a depășit limita. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Grozavu și-a ieșit din minți. S-a luat de arbitru și chiar l-a tras de mână, fiind extrem de nervos din cauza deciziilor acestuia. Astfel, Horațiu Feșnic i-a dat cartonașul roșu.

Mai mult, chiar a vrut să intre în cabina arbitrilor, fiind oprit cu greu de forțele de ordine.

Pentru că a văzut cartonașul roșu direct, Leo Grozavu va sta cel puțin două etape pe bară. Pedeapsa ar putea crește la Comisia de Disciplină, în funcție de ce a notat arbitrul în raportul de joc. Mai ales că e recidivist.

Însă Grozavu va rata cu siguranță ultimele două meciuri din sezonul regulat, cu adversare directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare: Dinamo (1 martie) și Oțelul (9 martie).

Este a doua eliminare a acestuia. Numit antrenorul etapei trecute, Leo Grozavu a mai văzut cartonașul roșu în finalul meciului cu Sepsi (1-0), din 19 octombrie.

Scene bizare la FCU Craiova - Poli Iași: 2 titulari s-au „rupt” în doar 12 minute

Meciul dintre FCU Craiova și Poli Iași a început cum nu se putea mai rău pentru olteni. În minutul 3, fundașul lateral Andrea Padula, utilizat mai avansat astăzi, ca extremă, s-a așezat pe gazon, reclamând dureri musculare. Padula nu a fost lovit sau implicat într-un duel, pur și simplu a simțit un disconfort muscular și nu a putut continua partida, fiind înlocuit cu Vlad Achim.

La 9 minute distanță, la fel s-a întâmplat cu Gabriel Compagnucci, fundașul dreapta titular de astăzi. După un atac al oaspeților, argentinianul s-a așezat în propriul careu și a dus mâna la coapsă. Ulterior, după ce staff-ul medical s-a convins că jucătorul nu poate continua partida, Compagnucci a fost înlocuit cu Sekou Sidibe, iar Radu Negru coborât în linia defensivă.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Rapid și Dinamo umplu conturile unui club din Superliga » Rețetă de aproape 100.000 de euro
ÎNCASĂRI
Rapid și Dinamo umplu conturile unui club din Superliga » Rețetă de aproape 100.000 de euro
Situație incredibilă » Echipa din coada Superligii are 2 milioane de euro datorii, dar merge cu charterul în deplasare!
Poli Iași
Situație incredibilă » Echipa din coada Superligii are 2 milioane de euro datorii, dar merge cu charterul în deplasare!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
viforul
viforul  •  28 Februarie 2024, 13:42
Postat de Vasi86le pe 27 Februarie 2024, 21:17

E de ajuns ca un prost sa zica ceva ca imediat mai apar cateva sute care sa zica ca el :)) Voi, astia de la Iasi, vedeti vinovati in alta parte, daca se greseste impotriva voastra, Dinamo e de vina, Dinamo are atata influenta incat a ajuns sa se zbata in mediocritate sa se salveze de la retrogradare..

Doctore, te-ai uitat la meci? Presupun ca te-ai uitat și la Dinamo-Sibiu. Nu crezi ca lumea ar putea gândi ca e ceva necurat? Bine-nțeles ca am putea da vina pe VAR, care e unul din cele aruncate la gunoi undeva in lume și găsit de șefii de aici, însă unele faze nici nu au nevoie de VAR. Sunt atât de clare………. Ce e tot circul ăsta? De ce GSP și alte ziare și televiziuni au imagini și fotografii mai bune decât VAR-ul? Mi se pare ciudat. Și bineînțeles de ce arbitrii interpretează diferit regulamentul? La urma urmei e destul de simplu, nu crezi? Păi vii și îi rupi piciorul adversarului, și iei doar galben? Și asta după ce arbitrul e avertizat de VAR. Să spunem ca nu a văzut inițial, da’ cum aplici regulamentul după ce vezi imaginile? Apropo, ești plătit să vezi. De aia ești acolo, nu?

boss33
boss33  •  28 Februarie 2024, 13:36
Postat de befree pe 28 Februarie 2024, 00:03

Ninoninonino

Pai voi sintetzi comunisti *** pentru ca sinteti bugetari

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

id45
id45  •  28 Februarie 2024, 09:15
Postat de befree pe 28 Februarie 2024, 00:02

Alooo, ***? Avem un caz interesant...

sbpigt !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează