FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Masivul atacant care ar putea ajunge la FC U Craiova: „Brandul Craiova cântărește mult”

Thomas Verheydt, la Almere City // foto: Imago
Thomas Verheydt, la Almere City // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 10:41 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 10:59

Thomas Verheydt (29 de ani) ar putea ajunge la FC U Craiova.

Nou-promovata a început timid perioada de mercato, singurul transfer oficializat până în acest moment fiind cel al sud-americanului Juan Bauza, de la Csikszereda. 

Finanțatorul Adrian Mititelu jr. a anunțat transferuri în masă, iar unul dintre numele care ar putea ajunge la Craiova este masivul atacant olandez Thomas Verheydt, care măsoară 1,92 metri.

Verheydt „nu ar refuza o ofertă corectă din partea FC U Craiova”

Impresarul acestuia, Andrei Balmoș, a recunoscut că Verheydt ar putea ajunge în Bănie.

„Suntem în discuții cu câteva echipe de top din țară. Nu ar refuza o ofertă corectă nici din partea unui club nou-promovat, dar cu pretenții, cum este FCU Craiova. Mai ales dacă ținem cont de faptul că Adrian Mutu este antrenor acolo, o legendă pentru România. 

Ar cântări mult și brandul Craiova, o echipă legendară pentru România. Discuțiile pe care le-am purtat au fost cu trei echipe de top din țară, care sunt interesate. Suntem dispuși să discutăm cu orice echipă din România. Discutăm deja cu echipele. În următoarele zile vom afla destinația jucătorului”, a declarat impresarul pentru 3minute.net.

Cine este Thomas Verheydt

Thomas Verheydt este liber de contract după despărțirea de Amere City, echipă din liga a doua olandeză. Verheydt a evoluat la mai multe echipe din țara natală, precum ADO, Scheveningen și Go Ahead Eagles, singura experiență pe care a avut-o în afara Țărilor de Jos fiind la Crawley Town, în ligile inferioare din Anglia.

La Almere City, echipa pentru care a evoluat în ultimii doi ani, Thomas Verheydt a înscris de 30 de ori și a pasat decisiv de 9 ori, în 54 de meciuri.

11 plecări de la FC U Craiova

Joi, 3 iunie, FC U a anunțat despărțirea de atacantul Marian Stoenac (27 de ani). Stoenac a devenit astfel al 11-lea jucător de care s-a despărțit FC U Craiova în această vară.

Jucătorii care au plecat până acum de la FC U Craiova: Marian Anghelina, Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda și Costinel Gugu (ajuns între timp la U Cluj).

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Vedeta lui Dinamo e gata să plece, din cauza problemelor cu banii: „Nu știu cum o să se descurce”

A picat transferul-surpriză pus la cale de Becali! » „Când l-am auzit, i-am zis: «Du-te, mă, de aici!»”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Iunie 2021, 17:24
Postat de univ_craiova1 pe 04 Iunie 2021, 13:25

Denumirea corecta este fcu 1948 est sau FCUniversitatea 1948 est atâta tot și nimic mai mult.! Fc u Craiova ii spune lumea ca na știe numele mititelu aliat cu echipa falimentara fc u Craiova. Dar ei nu mai au niciun drept sa se folosească de numele asta sau de brandul craiova:)))) ei chiar se cred ceva dar din păcate nu sunt:))))

Pleaca ba cu denumirile tale de doi bani. Cele doua echipe sunt din Craiova si aia e singura legatura cu disparuta Universitatea Craiova. Doua echipe noi, una infiintata in mod abuziv in liga a doua si cealalta in mod cinstit in liga a patra si promovata pe merit. Una care are in spate primaria si PSD si cealalta infiintata si finantata de Mititelu fara nici un ajutor de la stat. Iar adevaratul brand este de fapt Craiova, nu Universitatea.

pittt
pittt  •  06 Iunie 2021, 11:21
Postat de talpaiadului pe 04 Iunie 2021, 17:24

Pleaca ba cu denumirile tale de doi bani. Cele doua echipe sunt din Craiova si aia e singura legatura cu disparuta Universitatea Craiova. Doua echipe noi, una infiintata in mod abuziv in liga a doua si cealalta in mod cinstit in liga a patra si promovata pe merit. Una care are in spate primaria si PSD si cealalta infiintata si finantata de Mititelu fara nici un ajutor de la stat. Iar adevaratul brand este de fapt Craiova, nu Universitatea.

Brandul nu e nici Universitatea nici Craiova, e Universitatea Craiova, si apartine institutiei care se numeste asa. Nu opreste nimeni pe Mititelu sa-si numeasca echipa Universitatea Booveni asa cum nu e oprit nimeni sa infiinteze o echipa cu un alt nume decat Universitatea si sa pun Craiova la sfaritul denumirii. Intr-adevar, Mititelu are o echipa infiintata corect in 2017 in liga a 4-a si promovata corect. Asta e FCU o echipa infiintata in 2017 si promovata pana in liga 1 si atat!!

kuba
kuba  •  04 Iunie 2021, 16:37
Postat de george.br pe 04 Iunie 2021, 15:03

Prietene, din cauza grabei probabil, ti-a scapat un mic detaliu... Era vorba despre clonati aici! Sau te incadrezi in categorie si te-am lezat?

Ți-am zis acuma 3 săptămâni :))) Sa ai încredere in Mutu si in transferurile care o sa urmeze! Ai sa vezi ca fcu o sa facă o figura frumoasa in primul an, mare minune sa nu fie Cupa României obiectivul iar dacă se sudează o echipa buna ai sa vezi ce urmează! Forța Stiinta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează