FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Mititelu și-a luat jucător din Liga 3 » FCU Craiova, transfer-surpriză cu 4 zile înaintea derby-ului cu FCSB

Alexandru Iordache a bătut palma cu oltenii / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova 1948
Alexandru Iordache a bătut palma cu oltenii / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova 1948

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 15:06 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 15:19

FCU Craiova a anunțat în cursul zilei transferul fundașului central Alexandru Iordache. În vârstă de 20 de ani, acesta a evoluat ultima oară pentru CSM Deva, în Liga 3, și vine în Bănie, cel mai probabil, ca o soluție de avarie pentru regula U21.

FCU Craiova n-a impresionat în mercato până în acest moment, iar Mititelu își continuă campania estivală low-cost cu un transfer din Liga 3. Mai exact, de la CSM Deva, formație care a ajuns până la barajul de accedere în liga secundă, unde a pierdut, însă, în fața lui CSM Reșița. 

Iordache, fotbalist fără cotă pe Transfermarkt, prezentat astăzi de juveți, vine la FCU din postura de jucător liber de contract. În teorie, va lupta pentru un post de titular cu „greii” Lorenzo Paramatti, Danny Henriques și Amar Kvakic, însă pare greu de crezut că le poate lua fața acestora. 

Alexandru Iordache, noul jucător al lui FCU Craiova

„Fotbal Club Universitatea 1948 anunță transferul fundașului central Alexandru Iordache, fotbalist în vârstă de 20 ani. Alexandru a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu gruparea alb-albastră, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane

Tânărul fundaș, de picior stâng, vine în Bănie de la CSM Deva, echipă la care a făcut junioratul și care l-a debutat la vârsta de 16 ani. Mult succes în tricoul echipei noastre, Alex!”, se arată în comunicatul emis de alb-albaștri. 

Variantă-surpriză pregătită de FCU Craiova pentru regula U21

FCU Craiova încearcă să-l facă eligibil pentru regula U21 pe atacantul moldovean Vladislav Blănuță (21 de ani), care a jucat pentru naționala de tineret a Moldovei, dar care are și cetățenie română.

Pentru asta, FIFA trebuie să-i dea lui Blănuță decizie că schimbă asociația natională pentru a putea juca pentru reprezentativa României. Procedura a trecut prin filtrul FRF, la solicitarea clubului și a jucătorului. Vladislav Blănuță, născut la 12 ianuarie 2002, în localitatea Hîncești, a jucat pentru selecționatele Moldovei U16 și U21, dar având cetățenie română regulamentele internaționale îi permit să evolueze pentru România. Cu o condiție, trebuie să aibă bunicii născuți până în 1940 în România.

VIDEO Silviu Lung jr.: "Eu am jucat la Craiova, echipa aflată în faliment! Deci la niciuna dintre cele două din Liga 1"

Citește și alte știri de actualitate: 

Situație stranie la FCU Craiova - FCSB: sunt adversari, dar dorm împreună!

EXCLUSIV Pavel Badea, euforic după ce CS Universitatea Craiova a primit palmaresul Științei: „Asta e echipa Olteniei, nu a lui Badea, Rotaru sau a Olguței!”

Încă o echipă din Superliga îi închide ușa în nas lui Șumudică: „Nu mă interesează! Vrem alt tip de antrenor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
tzintaru
tzintaru  •  13 Iulie 2023, 08:05
Postat de TIborSzoltan pe 12 Iulie 2023, 19:16

Singurul lucru de apreciat la mititelu e ca face achizitii. In rest: infractor, clonache, toate s-au adunat la boovean

De ce este infractor,că spui tu? Justiția tocmai s-a pronunțat că nu trebuia să facă închisoare.

george.br
george.br  •  13 Iulie 2023, 00:47

Un articol malitios, marca inregistrata "gsp", care forteaza in mod stupid o legatura intre meciul greu din debutul campionatului si transferul din liga 3 a unui pusti. Este totusi o miscare normala pe care o fac atatea cluburi din toata lumea, nu numai din Romania. Dar ce sa-i faci... asa inteleg unii sa faca gazetarie...

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  12 Iulie 2023, 19:16

Singurul lucru de apreciat la mititelu e ca face achizitii. In rest: infractor, clonache, toate s-au adunat la boovean

Vezi toate comentariile (4)
Comentează