FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ 3-2

VIDEO Mititelu junior, ca Al Pacino » A venit în vestiar după victorie și a ținut un discurs: „Am trăit cu 15 euro pe săptămână”

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 21:45 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:21

Adrian Mititelu jr, care recent a trecut prin momente delicate, a fost în tribunele meciului FCU Craiova – U Cluj, 3-2. După joc, a coborât în vestiar.

Fiul lui Adrian Mititelu, care recent a avut un discurs dur, criticând deciziile luate de tatăl său, a mers în rândul jucătorilor la finalul partidei. I-a felicitat pe aceștia și le-a ținut un discurs în engleză, emoționant. A avut momente în care a ridicat tonul și a făcut apel la emoție, într-un speech precum cel al lui Al Pacino în filmul „Any given Sunday”.

Gestul lui Eugen Trică pentru elevii lui, după 3-2 cu U Cluj: „Urmează o altă finală”
FCU CRAIOVA - U CLUJ 3-2
Gestul lui Eugen Trică pentru elevii lui, după 3-2 cu U Cluj: „Urmează o altă finală”

VIDEO. Adrian Mititelu jr, discurs în engleză după FCU Craiova – U Cluj

„În primul rând, mă bucur să văd din nou, după o săptămână groaznică pentru mine. Și câteva luni groaznice pentru voi. Vreau să vă spun că trebuie să continuăm această poveste frumoasă! E o poveste care a început în 2017 în a patra divizie.

E atât de trist să văd jucători atât de talentați într-o formă proastă. Totul e doar în mintea voastră. E vorba de sacrificiu și atitudine. Totul e în voi. Și trebuie să continuați povestea!

Azi a fost un meci greu și am văzut în fiecare dintre voi sacrificiul. Așa am câștigat. Cu atitudine. Chițu a jucat 5 minute și a arătat atitudine. Așa au făcut-o și Blănuță, și antrenorul, și fanii, care au uitat ce s-a întâmplat. Acum trebuie să luăm 6 puncte în următoarele meciuri. Dacă faceți asta, suntem salvați! Nu vom juca la baraj. Nu vreau să văd că ne relaxăm! Dacă nu câștigăm încă 6 puncte, meciul de azi nu înseamnă nimic! Așa că vă rog să fiți concentrați!

Vreau să vă spun o poveste despre familia mea. În 2011 am fost uciși și îngropați de Federație. Timp de 5 ani am trăit cu 15 euro pe săptămână. Dar nu am renunțat. Familia mea a sacrificat totul pentru această echipă. Suntem nebuni după fotbal.

Gândiți-vă la asta! Trebuie să continuați această poveste! Nu vreți să fiți cei care o termină. Voi sunteți parte din această poveste. Nu fiți supărați dacă nu jucați. Chițu, nu fi supărat dacă joci puțin! Fii mândru și fericit chiar dacă joci câteva minute. La fel și voi toți.

Nu suntem dușmanii noștri. Trebuie să mergem la Arad și să «ucidem»”, a spus Mititlelu jr. La final, jucătorii și staff-ul l-au aplaudat.

Citește și:

Dan Nistor, incendiar după FCU Craiova - U Cluj: „Trebuie schimbate multe lucruri”
FCU CRAIOVA - U CLUJ 3-2
Dan Nistor, incendiar după FCU Craiova - U Cluj: „Trebuie schimbate multe lucruri”
Sabău, mai dur ca niciodată » Și-a făcut praf jucătorii: „Nu au legat 5 pase. Au intrat deja în vacanță”
FCU CRAIOVA - U CLUJ
Sabău, mai dur ca niciodată » Și-a făcut praf jucătorii: „Nu au legat 5 pase. Au intrat deja în vacanță”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  02 Mai 2024, 05:15

Deprimatii: hai in B!! Depresivii….

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  01 Mai 2024, 21:41

Matineii: de ce mai jucați, păcălicilor???

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  28 Aprilie 2024, 21:15
Postat de camcam pe 28 Aprilie 2024, 11:03

Timp de 5 ani am trăit cu 15 euro pe săptămână ... pe urma ati luat pamanturile saracilor oameni precum le ati luat. retrogradarea o fi blestemele acestora ?

Clonatii! În B!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează