FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Final oficial de mercato: cum arată cel mai scump prim „11” din Liga 1 » Total: 32,8 milioane de euro!

La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, mercato s-a închis în Liga 1 pe 5 octombrie, zi în care unele echipe au mutat serios pe piața transferurilor.
La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, mercato s-a închis în Liga 1 pe 5 octombrie, zi în care unele echipe au mutat serios pe piața transferurilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 22:32 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 00:19

La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, fereastra de mercato s-a închis în Liga 1 pe 5 octombrie, zi în care unele echipe au mutat serios pe piața transferurilor. Din acest moment, echipele din primul eșalon mai pot legitima doar fotbaliști care au devenit liberi de contract înainte de încheierea perioadei de transferuri. 

Portalul de specialitate Transfermarkt a alcătuit, după închiderea ferestrei de achiziții, cel mai scump „11” al Ligii 1. În echipă sunt doi fotbaliști transferați chiar în această perioadă, Cristi Manea de la CFR Cluj și Aleix Garcia, implantul spectaculos reușit de Dinamo.

„Dream Team-ul” din primul eșalon al României este dominat de CFR Cluj și Craiova, reprezentate fiecare de câte 3 jucători.

Cel mai scump prim „11” din Liga 1

Final oficial de mercato: cum arată cel mai scump prim „11” din Liga 1 » Total: 32,8 milioane de euro!

32,8 milioane de euroînsumează cotele de transfer ale celor 11 jucători

5,5 milioane de eurocostă cel mai valoros fotbalist din Liga 1, Florinel Coman (FCSB), conform Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

E Bill, nu Gigi ;) » Ce zice MM că face cu telefonul la ureche în timpul meciurilor: „Asta ascult, mă!”

Portretul lui Aleix Garcia, supertransferul anului în Liga 1: „Iată la ce să vă așteptați de la mine!” » Cum l-a convins pe Guardiola

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  07 Octombrie 2020, 17:21
Postat de florar pe 07 Octombrie 2020, 09:04

Omrani nu știe nici el de când nu a mai dat gol... Budescu joaca un meci la doua luni iar Garcia sa nu fie un nou pensionar că cel adus de CFR și platit regește dar nu a jucat un meci întreg...

Florare, ai scris numai prostii. asta nu este un 11 al celor mai buni,sau cu cele mai bune rezultate...nu ai citit articolu? este 11--le celor mai scumpi...garcia pesnionar la 23 de ani ? mai ai frati ?

mir21
mir21  •  07 Octombrie 2020, 12:02

Sa fim seriosi cu dream team-ul asta al vostru, bancu, pigliacelli, garcia ala care abia a fost transferat, budescu care joaca numa cand are el chef, pai daca asta e dream team inseman ca sunteti mari specialisti mai nene.

florar
florar  •  07 Octombrie 2020, 10:23
Postat de 1razvanr pe 07 Octombrie 2020, 09:30

bai tampitule, astea sunt preturi de transfermark.com, nu de gsp

Inteligenților,banii iau fata postului jucat de fotbaliști? Ce a jucat Burca la CFR? Când a jucat fundaș central și mai ales înaintea lui Vinicius?????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează