FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PANDURII 2-1

Flavius Stoican nu a reușit minunea la Pandurii și acuză: "Nu credeam că e posibil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:36

Flavius Stoican a venit în iarnă pe banca celor de la Pandurii, iar echipa a retrogradat în urma înfrângerii suferite în ultima etapă pe terenul lui FC Botoșani. scor 1-2 (detalii AICI).

Tehnicianul a indicat că nu ar fi crezut că Voluntari poate pierde meciul cu Concordia Chiajna, după ce a triumfat în Cupa României. Grație victoriei de la Pitești cu Voluntari, Chiajna a terminat sezonul deasupra locurilor retrogradabile.

"Sunt foarte mândru că am avut șansa să antrenez niste băieți care s-au bătut cu toată lumea. Nu e ușor să speri până în ultima secundă, să depinzi doar de tine și apoi să pierzi și locul de baraj.

Nu vreau să comentez speculațiile referitoare la jocurile de culise. Câștigătoarea Cupei României a pierdut un meci pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, nu credeam că e posibil", a spus Stoican la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL FINAL AL PLAY-OUT-ULUI:

 Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
10203008520773143
Fratila Adrian  •  05 Iunie 2017, 10:22

Era evident ca cele 2 comune se vor ajuta reciproc ,dar vorba celui care a comentat mai sus ,presa,presa de ce tace milc ?????

vicol_vali
vicol_vali  •  05 Iunie 2017, 05:55
Postat de vladutz13 pe 05 Iunie 2017, 04:11

Felicitari Botosaniului si Mediasului ca au jucat pe bune desi nu aveau nicio miza. In schimb Voluntariul a fost acuzat foarte clar toata saptamana ca o sa faca blat si totusi nu au jucat nimic. A fost blat curat, pe fata, pe linie politica. Toata tara asta e politizata si nu cred ca mai scapam... mai sunt 3 ani pana la alegeri, orice raza de independenta apolitica se duce

I-a lucrat un molvean și-un ungur. Oricum din cauza oltenilor că nu au apărat Sarmisegetuza, nu vorbim acum limba dacilor. :D.

tandd
tandd  •  05 Iunie 2017, 01:26

cine l-a facut antrenor mare pe un noname?o intrebare mai buna este unde a fost facut mare antrenor o nulitate cunoscuta???cine a trasnferat intr-o iarna 14 jucatori si echipa n-a mai pierdut nici un meci pana la final si s-a salvat a cata oara de la retrogradare???asa ca ne mai mira acum ca chiajna castiga ultimile 4 meciuri din 6 cand tot campionatu castigse vreo 2-3??hai sa fim seriosi

Vezi toate comentariile (50)
Comentează