FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost campion cu FCSB dezvăluie cum l-a presat Reghecampf să semneze cu Anamaria Prodan: „Mi-a zis: «Hai, semnează, că o să fie bine!»”

Florin Gardoș s-a numărat printre titulari în perioada în care a jucat la FCSB
Foto: Imago
Florin Gardoș s-a numărat printre titulari în perioada în care a jucat la FCSB Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 20:35 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 22:17

Florin Gardoș a povestit că în 2014, antrenorul său de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, ar fi încercat să-l convingă să semneze un contract de impresariat cu Anamaria Prodan.

În 2014, după patru ani la FCSB, cu care a câștigat și două titluri consecutive (2013, 2014), Florin Gardoș s-a transferat la Southampton. Tranzacția a fost realizată de Ioan Becali, dar fostul internațional dezvăluie că, în acea perioadă, antrenorul Laurențiu Reghecampf a făcut presiuni asupra lui ca să semneze un contract de impresariat cu Anamaria Prodan.

Legenda handbalului a ieșit în față după un European ratat: „Pe Pascual îl făceam praf dacă era român ”+ cei 2 „tricolori” remarcați
Euro 2024
Legenda handbalului a ieșit în față după un European ratat: „Pe Pascual îl făceam praf dacă era român ”+ cei 2 „tricolori” remarcați

Florin Gardoș: „Mi-a zis şi Reghe: «Hai, semnează, că o să fie bine!»”

„Am simţit o presiune, în perioada în care au intrat la închisoare fraţii Becali. Eu eram sub contract cu ei, iar Anamaria voia să semneze jucătorii care erau la club. M-a sunat atunci, mi-a zis să semnăm, nu am vrut. Mi-a zis şi Reghe: «Hai, semnează, că o să fie bine!».

Îţi dai seama că te simţeai presat. Nu aveam ceva împotriva ei, doar că eu jucam în momentul respectiv în Champions League. Eram pe val. Nu am vrut şi nu am mai semnat cu nimeni”, a povestit Gardoș în cadrul „SportCast cu Sile”, un podcast realizat de Silviu Tudor Samuilă.

Fostul fundaș al FCSB-ului a păstrat însă legătura cu Becali: „Nu mai aveam contract, îmi expirase, dar nu am vrut să mă leg de un impresar, că cine ştie ce comisioane mi-ar fi cerut, poate m-ar fi încurcat. Transferul la Southampton a fost făcut de Giovanni Becali, dar eu nu am avut contract până nu a venit oferta”.

Giovanni Becali a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” că a făcut transferul lui Florin Gardoș din închisoare!

La emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în 2020, Becali a povestit cum l-a dus pe Gardoș în Premier: „Nu uitați că eu, la pușcărie, la Slobozia, am transferat un jucător de 6,8 milioane de euro printr-un telefon pus pe perete, acolo. Pe Gardoș! Vorbesc cu Dragoș Sârbu la telefon și-mi spune că la Southampton e Ronald Koeman antrenor.

«Dă-i un telefon și spune-i că-l sun de la numărul ăsta... Spune-i ultimele cifre, să știe că e centrala»", a povestit impresarul. A urmat dialogul telefonic Becali - Koeman, apoi Gardoș a ajuns în Anglia. „Transferul s-a făcut pe 6,8 milioane, patru ani, cu un milion salariu pe an. A avut ghinioane, dar a luat patru milioane... El putea să rămână la Steaua pe zece mii!", a mai spus Giovanni.

Mai puteți citi:

Ce se întâmplă cu Nana Antwi, jucătorul transferat de FCSB » Când se va alătura echipei și când își poate face debutul

„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luker
luker  •  18 Ianuarie 2024, 05:21

Astia si din inchisore tot cu fraude se ocupau. Gardos a fost o tzeapa cat china pentru Southampton. O greseala imensa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează