FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

Florin Prunea l-a sunat pe primarul Clujului: „Pe lângă echipele de fotbal mai sunt și niște trepăduși”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 19:57 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 20:28

Emil Boc, primarul Clujului, a infirmat speculația potrivit căreia U ar fi luat legătura cu Marius Șumudică pentru a-l înlocui pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

S-a speculat în ultimele zile că U Cluj ar plănui să-l schimbe pe Ioan Ovidiu Sabău și a luat legătura cu Marius Șumudică, în prezent liber de contract. Inclusiv Sabău a întreținut zvonul, susținând că a auzit și el.

FCU Craiova, dependentă de drepturile TV! Cât la sută din venituri înseamnă pentru restul cluburilor
DREPTURI TV
FCU Craiova, dependentă de drepturile TV! Cât la sută din venituri înseamnă pentru restul cluburilor

Florin Prunea: „Mi-a zis: «Florine, eu nu am vorbit cu Șumudică»”

Însă chiar înaintea meciului cu Dinamo, de sâmbătă seară, Florin Prunea a făcut lumină în această poveste. El a dezvăluit că l-a sunat pe primarul Clujului, Emil Boc, care are un cuvânt greu de spus la club. Iar fostul premier al României a infirmat totul!

„Pe lângă echipele de fotbal mai sunt și niște trepăduși. Așa le spune. Eu sunt convins că nimeni din conducerea clubului nu a venit cu Șumi. Eu aseară am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe domnul primar, pe Emil Boc.

Mi-a zis: «Florine, eu nu am vorbit cu Șumudică». Mai apăruse o declarație în numele lui, care nu era adevărată. Nici Radu Constanțea nu e implicat. Nu a fost nimic real”, a precizat Prunea, la Digi Sport Special.

Ioan Ovidiu Sabău: „Acea persoană a făcut niște promisiuni că îl poate aduce pe Șumudică și va negocia cu el să vină”

Sabău, la rându-i, spusese că n-are nicio problemă să plece de pe bancă și a vorbit și despre clauza pe care o are în contract. „Eu renunț la acea clauză. Dacă există un antrenor care poate ridica nivelul, să ducă la alt nivel, renunț la acea clauză. Acel zvon, din păcate, este adevărat din punctul meu de vedere.

Și eu am niște informații că s-a luat legătura cu Șumudică. Posibil ca un om să vină în club, nu vă spun și funcția, cunosc acea persoană, iar acea persoană a făcut niște promisiuni că îl poate aduce pe Șumudică și va negocia cu el să vină.

Ăsta e adevărul, nu trebuie să ne ascundem. Informația pe care o am sper să fie corectă, dar am de la o sursă de încredere. Cineva din club a discutat cu un anumit om care a promis că îl aduce pe Șumudică. S-a luat în considerare acest aspect. Nu l-am întrebat acest lucru pe Șumudică, nu pot să răspund.

Eu știu situația prezentă, este un sâmbure de adevăr despre ce s-a scris în legătură cu posibilitatea ca Șumudică să vină la Universitatea Cluj. Pe mine nu mă afectează absolut deloc, mă interesează să ies cu capul sus, să am deminitate, să îi conving pe jucători că e foarte important ultimul joc, să arătăm foarte bine și să nu apară acele discuții cum că am dat meciul sau că nu ne-am apărat corect șansele.

Asta m-ar afecta foarte tare și m-ar durea foarte tare, pentru că știu ce persoană sunt, știu cum lucrez cu acești jucători. Am sută la sută încredere că acești jucători își vor apăra corect șansele”, a comentat Sabău.

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabău știe că s-a negociat cu Marius Șumudică pe la spatele lui: „Eu sunt dispus să renunț la clauza aia!”

Mai puteți citi:

Nu e sigur că va ajunge în Giulești, deși a semnat cu Rapid: „De asta depinde!”

E sigur că-l păstrează pe jucătorul pe care Dan Petrescu îl ademenește la CFR Cluj: „Nu cred că vrea să plece”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
ionica007
ionica007  •  05 Mai 2024, 12:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Newman
Newman  •  05 Mai 2024, 09:48

Acestea sunt petarde lansate de Sumudica ca sa-i creasca cota .La fel face si in ce priveste Rapidul.Sper sa nu puna botul nici un patron serios din Romania.Locul lui este in Levant sau la Ciorogarla!

bercean
bercean  •  05 Mai 2024, 06:57

Trepadusul nr 1 fiind chiar emil boc, care e expert in orice de la fotbal si tenis pana la centura metropolitana si metrou promise in fiecare campanie electorala din ultimii 20 de ani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează