FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FARUL 4-0

Florin Răducioiu, șocat de înfrângerea Farului din Bănie: „Să câştigi de maniera asta împotriva campioanei României...” + Pe cine vede favorită la titlu

Florin Răducioiu +37   FOTO
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 09:35 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 09:36

Fostul atacant al echipei naționale, Florin Răducioiu (53 de ani), s-a arătat total surprins de înfrângerea pe care campioana Farul Constanța a suferit-o, duminică seară, împotriva lui FCU Craiova, scor 0-4, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

„Marinarii” au 4 înfrângeri în cele 7 meciuri pe care le-au disputat în acest sezon de Superliga și a ratat și calificarea în grupele Conference League, fiind învinși în play-off de campioana Finlandei, HJK Helsinki

MM Stoica, șocat de ce s-a întâmplat în Ghencea: „L-au făcut zob!”
FCSB
MM Stoica, șocat de ce s-a întâmplat în Ghencea: „L-au făcut zob!”

Ultimul insucces, 0-4 în deplasare cu FCU Craiova, l-a surprins total pe Florin Răducioiu. Fostul internațional crede că acest început oscilant de campionat îl face să creadă că nu există o favorită certă la titlu. A numit totuși o echipă care este constantă: FCSB, formație cu 18 puncte adunate in 21 posibile. 

Florin Răducioiu, șocat de înfrângerea Farului cu FCU Craiova: „Mă pune pe gânduri”

„Este surprinzător. Nu cred. Să câştigi de maniera asta împotriva campioanei României mă pune şi pe mine pe gânduri. Sunt rezultate oscilante la începutul campionatului. Mă face să cred că acest campionat va fi foarte oscilant.

Nu este un favorit. De fapt, am zis că FCSB este favorită, după părerea mea. Am zis că este singura echipa constantă din punct de vedere al rezultatelor şi al jocurilor.

Nivelul campionatului este destul de slab. Ritmul, dinamica... nu ne putem compara cu campionate puternice. Dar mă pune şi pe mine pe gânduri să pierzi de o aşa manieră. 

A fost o evoluţie sub orice critică. Mă pune şi pe mine pe gânduri. Echipa Farului a avut un nivel scăzut din punct de vedere fizic”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. Golul marcat de Juan Bauza în FCU Craiova - Farul 

Citește și: 

Meciul toamnei pentru Dinamo: azi, o nouă înfățișare la Tribunal

Dan Vasilică, entuziast la interviuri: „Semănăm cu «Gașca nebună», avem atac devastator” » I-a propus un jucător lui Edi Iordănescu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Septembrie 2023, 12:34

Rapid a castigat titlu la baietii destepti de la butoane ...

legio.sud
legio.sud  •  04 Septembrie 2023, 12:08

Răducioiule spune esențialul , dacă te pricepi , fără Olaru GG iar nu mai este favorit !

parpalache
parpalache  •  04 Septembrie 2023, 11:39

Bai nene singurul lucru bun in victoria echipei lui Becali-impotriva echipei lui Rotaru-este ca s-au mai potolit alde Dan Udrea!Le-a dat invoire mentorul MM Stoica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează