FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-1

Florinel Coman, dezvăluiri din convorbirea cu Becali: „I-am scris domnului Stoica. Nu mă cunoașteți de atâta timp?!”

Florinel Coman crede că victoria de astăzi poate fi un restart și a comentat pe seama discuției avute cu finanțatorul Gigi Becali. +30   FOTO
Florinel Coman crede că victoria de astăzi poate fi un restart și a comentat pe seama discuției avute cu finanțatorul Gigi Becali.

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 23:21 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 00:32

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, și își consolidează poziția de lider în Superligă. Florinel Coman crede că victoria de astăzi poate fi un restart și a comentat pe seama discuției avute cu finanțatorul Gigi Becali. 

Florinel Coman a lăudat atitudinea colegilor lui din repriza secundă, după eliminarea lui Valentin Crețu. A dat vina pe gazon pentru gestul colegului și s-a declarat nerăbdător să ajungă la echipa națională. 

Becali nu glumește! OUT din echipă pentru prima dată în acest sezon de Superligă
FCSB - FCU Craiova 2-1
Becali nu glumește! OUT din echipă pentru prima dată în acest sezon de Superligă

Florinel Coman, după FCSB - FCU Craiova 

„Am început meciul foarte bine, foarte tare. L-am tranșat repede, până la pauză a fost totul foarte bine. Am vorbit în vestiar să intrăm la fel de bine, să marcăm golul 3, să ne detașăm. Din păcate, s-a luat acel acartonaș roșu. Echipa a arătat tărie de caracter. Fiecare a știut ce trebuie să facă.

Au fost foarte mulți suporteri, nu? Față de alte echipe... au fost fost mulți pentru o duminică seară, ora 9, foarte frig. Au protestat 15 minute, corect. Suntem echipa de pe primul loc, am terminat turul pe primul loc, am rămas acolo. Eu cred că e foarte bine. 

Conta foarte mult că rămânem aici înaintea pauzei, mai ales mental. La 2-0 am intrat în vestiar și am zis că nu trebuie să cădem în capcană ca la meciurile trecute. A funcționat!

E normal că a fost greu, am rămas în 10. Terenul a fost foarte greu. Nu poți să pleci, să ai explozie. E vraiște după încălzire. Cred că de asta s-a luat și acel cartonaș roșu. Vali a alunecat și s-a dus cu talpa pe tibie. E roșu clar, dar o parte din vină o are și gazonul”, a spus Florinel Coman la Orange Sport. 

Florinel Coman, după discuția cu Gigi Becali: „Poate dânsul a înțeles greșit”

Imediat după meciul cu Rapid, Gigi Becali a ieșit public și a dezvăluit un dialog cu Florinel Coman: „Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”. Extrema celor de la FCSB și-a expus acum varianta: 

I-am scris domnului Stoica luni. M-am trezit după meciul cu Rapid și mă simțeam foarte rău. I-am scris să îl sune pe domnul patron și să îi spună că mi-e rău, pentru că dânsul are medicamente foarte bune.

Dânsul m-a sunat după și m-a întrebat: «băi, cum ești? Bine, o să vorbesc și o să văd cum facem». Mi-a zis că am pierdut meciul și că eu am driblat cam mult.

Mi-a venit în minte o fază din careu, i-am zis că eu căutam soluții pentru a da la poartă. Dânsul poate a înțeles altceva. Nu mă cunoaște după atâta timp?!
- Florinel Coman, la Orange Sport

Florinel Coman: „Am vorbit cu Compagno”

Florinel Coman a oferit și o replică cu privire la articolul GSP, cel în care un membru din staff-ul vicecampioanei dezvăluia că extrema a cerut înlocuirea lui Compagno într-un meci din acest sezon.

În GSP am văzut un articol, cum că eu aș fi vorbit să îl scot pe Compagno din echipă. Dacă am ajuns chiar în halul ăsta, să dăm într-un jucător. E bine că s-a dat în mine, eu sunt o fire mai așa... S-a încercat dezechilibrarea liderului prin acel articol. Vreau să spun, nu îmi stă în caracter, dar a fost un articol prost. 

Cum să mă duc și cui să spun? Cui să îi spun să îl schimbe?! În ce meci? Erau acolo trei meciuri. În meciul cu Iași i-am dat 3 pase lui Compagno, în meciul cu Nordsjaelland, prima ocazie o are din piciorul meu. Să scoată și fazele în care l-am evitat. 

Am vorbit cu Compagno, m-am dus la el, l-am întrebat dacă a văzut acea știre. Mi-a spus să stau liniștit, că e normal, de când a ajuns la clubul ăsta știe cum e presa. În rest, nimic. Vestiarul ăsta e curat. Am fost mai montați și iată că am reușit să câștigăm acest meci
- Florinel Coman 

VIDEO CU FAZA. Florinel Coman, gol spectaculos din lovitură liberă în FCSB - FCU Craiova

Citește și știri din Superligă: 

5 idei după derby-ul Universitatea Craiova - Dinamo » Cum a fost surprins Burcă și scandarea ironică a suporterilor olteni

VIDEO S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
jackdante
jackdante  •  14 Decembrie 2023, 16:32
Postat de balderis pe 13 Noiembrie 2023, 17:43

Ți-am zis, tu te-ai uitat la schimb de mame, că în sezonul trecut, n-ați dat niciodată 3-0 !!! A fost un 3-1, după ce în minutul 90, era 1 - 1, cînd a căzut Săpunaru cu mîna pe minge ! Încolo , v-am dat na-na, ca la hoții de cai . Pe unde v-am prins, trosc- pleosc , *** ! Și încă nu știi ce v-așteaptă . Bu,ha,ha !

ce frumos te-am umilit,uite aici:https://www.youtube.com/watch?v=i_lpprVM33Y ha ha hagol compagno,codrdea si octavian popescu,in minutul 75 era 3-0 pentru Steaua din liga 1. v-am dat m888e pe unde v-am prins bah pro99stule. si acum ne-ati furat in meciul direct si car asplata nu mai castigati nimic de 5 etape si sunteti pe locul 7 imediat.

balderis
balderis  •  13 Noiembrie 2023, 17:43
Postat de garywise pe 13 Noiembrie 2023, 16:59

septare,clona fc r nu este rapid. v-am dat un 3-0 sezonul trecut cand s-a jucat pe bune ca nici nu ati stiut unde este mingea. era minutul 60 si deja era scor.

Ți-am zis, tu te-ai uitat la schimb de mame, că în sezonul trecut, n-ați dat niciodată 3-0 !!! A fost un 3-1, după ce în minutul 90, era 1 - 1, cînd a căzut Săpunaru cu mîna pe minge ! Încolo , v-am dat na-na, ca la hoții de cai . Pe unde v-am prins, trosc- pleosc , *** ! Și încă nu știi ce v-așteaptă . Bu,ha,ha !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

garywise
garywise  •  13 Noiembrie 2023, 16:59
Postat de balderis pe 13 Noiembrie 2023, 13:05

Taci băi 5-1, ești mai prost decît creața ! Am obosit să vă batem !

septare,clona fc r nu este rapid. v-am dat un 3-0 sezonul trecut cand s-a jucat pe bune ca nici nu ati stiut unde este mingea. era minutul 60 si deja era scor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează