FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Florinel Coman e gata să plece de la FCSB! De ce depinde transferul atacantului: „Sunt pregătit pentru pasul afară!”

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de , - Publicat vineri, 05 mai 2023 18:00 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 18:47

Finalul de sezon din Liga 1 e mai incendiar ca niciodată. Farul, FCSB și CFR Cluj se luptă pentru supremație în ultimele patru runde din cel mai tare play-off care a avut loc în România.

Florinel Coman (25 de ani) spune că „suntem mai puternici decât Farul și CFR, avem cea mai bună echipă, cel mai bun joc”, iar, după 8 ani de pauză, titlul ar merita să ajungă la gruparea roș-albastră.

„Am ratat de multe ori titlul la mustață, dar acum fiecare jucător are mai multă experiență, este o dorință imensă de a câștiga acest campionat. Cred că noi suntem cea mai talentată echipă din prima ligă. Talentul face diferența față de restul echipelor”, spune atacantul de 25 de ani.

„Eu sunt pregătit pentru pasul afară”

Întrebat de GSP dacă titlul ar însemna și plecarea sa din România, Coman a declarat: „Nu știu. Dar ar însemna un pas uriaș pentru a face acest lucru. Important este să câștigăm aceste patru meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul. Eu sunt pregătit pentru pasul afară”.

2,5 milioane de euroeste cota din acest moment a lui Florinel Coman. Care este cea mai mare cotație a sa a fost de 6 milioane de euro, realizată în martie 2020

Apoi susține: „Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul...”.

„E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva”

Pe lângă meciurile încinse din Liga 1, campionatul a fost afectat și de greșelile arbitrilor.

„Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor... Frustrant! E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe”, mai spune atacantul.

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul
Florinel Coman, atacant FCSB

Citește și:

FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”
FCSB
FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”
Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”
FARUL - RAPID
Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
lunetistu
lunetistu  •  06 Mai 2023, 15:24
Postat de Moshu pe 06 Mai 2023, 13:59

Daa,domn'e,omu' e pregatit,vorba lui,mai trebuie doar sa-l si vrea cineva de'afara !

Ar fi si cazul ca se pregateste de 5-6 ani . Dar vad ca a cam „slabit„ . De la 6 milioane la 2,5 .

Moshu
Moshu  •  06 Mai 2023, 13:59

Daa,domn'e,omu' e pregatit,vorba lui,mai trebuie doar sa-l si vrea cineva de'afara !

hannah.robinson
hannah.robinson  •  05 Mai 2023, 21:02
Postat de Cormiz pe 05 Mai 2023, 19:20

Ce mai e nou u carnetul de conducere? Mai e proces? Cine știe? Cât de bine vorbește limba ucraineana?

Noroc ca s a cam terminat cu turismul in Ucraina ca tarabele pt turiști vindeau la greu aceste permise

Vezi toate comentariile (16)
Comentează