FOTBAL  »  Superliga  »  FSCB - DINAMO 2-1

FOTO EXCLUSIV Discuție lămuritoare între Reghecampf și Steliano Filip chiar pe gazon » Ce i-a spus antrenorul după derby

Foto: Raed Krishan +2   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 17:45

La finalul meciului de pe Arena Națională după ce s-a bucurat alături de staff și de jucători, Reghecampf s-a dus direct la Steliano Filip l-a luat de gât prietenește și a vorbit cu el preț de câteva secunde.

Sursele Gazetei susțin că Reghe a vrut să discute cu fundașul după ce în conferința premergătoare meciului a spus că-și dorește să câștige cu 1-0 după un autogol al dinamovistului sau o greșeală a acestuia.

"Nu am nimic cu tine și nu am vrut să dau în tine. Când am vorbit în conferință mi-a venit doar numele tău în minte. Te consider un jucător foarte bun", i-a spus Reghe lui Filip, conform surselor GSP.

FCSB a câștigat derby-ul de ieri cu Dinamo, scor 2-1, după reușitele lui Alibec, Boldrin, respectiv Nemec.

"Pe mine mă interesează să câștigăm cu 1-0, cu un gol pe care să-l marcăm dintr-o greșeală a lui Filip. Să facă un 11 metri sau să-și dea autogol. Am zis așa, mi-a venit Filip în cap" Reghecampf înaintea meciului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
vasy86le
vasy86le  •  04 Aprilie 2017, 09:58
Postat de tonyys pe 03 Aprilie 2017, 19:17

Nu inteleg e cauta dinamo in play-off cand locul lor e in play-out si cum zice proverbul decat codas in oras mai bine in satul tau fruntas - in play-out dinamo avea sanse sa termine pe primul loc.

Dinamo si-a castigat pe teren locul in Play-off, si daca arbitrajele ar fi fost corecte in perioada cu Andone, Dinamo era mult mai sus in clasament si nu avea atatea emotii privint calificarea in Play-off. Mai sunt multe etape din Play-off, Dinamo daca isi revine si castiga cateva meciuri, poate spera chiar la titlu.

tonyys
tonyys  •  03 Aprilie 2017, 19:17

Nu inteleg e cauta dinamo in play-off cand locul lor e in play-out si cum zice proverbul decat codas in oras mai bine in satul tau fruntas - in play-out dinamo avea sanse sa termine pe primul loc.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Aprilie 2017, 19:01

sursele mele spun ca ....sursele penibililor gesepisti, e sacoul lui reghe si partial ghetele lui filip.. rau ati ajuns, are loc o discutie intre doi oameni, fara martori , si voi spuneti ca aveti surse.... falimentul se apropie cu pasi repezi..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează