FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

Gabriel Debeljuh, furios după înfrângerea de la Botoșani: „Doar în România e așa, nu înțeleg asta!”

Gabriel Debeljuh a marcat în FC Botoșani - CFR Cluj 2-1 // foto: captură @ Telekom Sport +37   FOTO
Gabriel Debeljuh a marcat în FC Botoșani - CFR Cluj 2-1 // foto: captură @ Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 09:41 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 11:08

Gabriel Debeljuh (24 de ani), autorul singurului gol marcat de CFR Cluj în înfrângerea cu FC Botoșani, scor 1-2, s-a declarat nemulțumit de faptul că Liga 1 a fost reluată în luna ianuarie. 

Atacantul croat, care a ajuns la 7 goluri înscrise în acest sezon de Liga 1, spune că echipa sa merita cel puțin un egal și a criticat faptul că întrecerea internă a fost reluată încă din luna ianuarie, când temperaturile au fost foarte mici. Majoritatea terenurilor din Liga 1 continuă să se prezinte într-o stare proastă. A fost și cazul terenului de pe „Municipalul” din Botoșani, înghețat și acoperit de zăpadă pe margine.

Gabriel Debeljuh: „Ar fi trebuit să începem în februarie”

„Am început foarte bine, am marcat golul de 1-0. Am primit gol din fază fixă, apoi din o altă fază fixă. Am avut posesia, iar a doua repriză cred că trebuia să egalăm, pentru mine acest meci a fost egal. Botoșani a luptat și a câștigat.

Am șapte goluri, dar pentru mine cel mai important este să stăm pe primul loc și să câștigăm campionatul. Nu pierduserăm de 8-9 meciuri, dar acesta este fotbalul. Este important să luptăm pentru primul loc cu FCSB.

Nu înțeleg de ce doar în România se joacă în luna ianuarie în campionat. Nu înțeleg asta! Ar fi trebuit să începem ca sezonul trecut, în februarie. Cam pe la jumătatea lui februarie”, a declarat Debeljuh la microfonul Look Sport.

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Înainte să ajungă în România, la Hermannstadt, Debeljuh a mai jucat în Croația, pentru Rovinj, și în Italia, pentru echipa U19 a lui Torino, Piacenza, Mantova și Este.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - CFR Cluj: 

Ciprian Deac, „săgeți” către Iordănescu? „În trecut, fazele fixe erau foarte importante pentru noi. Acum pierdem din cauza lor”

VIDEO Imagini senzaționale după FC Botoșani - CFR Cluj 2-1: a fost sărbătoare în vestiarul moldovenilor!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
qcod
qcod  •  11 Februarie 2021, 20:39
Postat de George Adrian Popescu pe 09 Februarie 2021, 17:26

Probabil ca doar in Romania este asa dar pe terenurile acelea proaste joaca, de fiecare data, doua echipe, simultan, nu doar echipa care a pierdut.

atunci sa joace toti pe ciment in spatele blocului.....

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Februarie 2021, 17:26

Probabil ca doar in Romania este asa dar pe terenurile acelea proaste joaca, de fiecare data, doua echipe, simultan, nu doar echipa care a pierdut.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Februarie 2021, 12:36
Postat de smdb pe 09 Februarie 2021, 11:52

Anglia, Franta, Italia, Spania, Grecia, Turcia, Germania, etc... da, numai in Romania se joaca in Ianuarie...

Toate tarile enumerate au o infrastructura extraterestra fata de ce avem noi. Plus ca cel putin jumate din ele au si clima mult mai blanda iarna decat avem noi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează