FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Atacantul dorit de FCSB, meci de coșmar în Liga 1! Și-a bătut joc de un penalty și a fost eliminat

Arnold Garita (27 de ani) a irosit o lovitură de pedeapsă în prima repriză a partidei FC Argeș - FC Voluntari, executând lamentabil de la 11 metri. +6   FOTO
Arnold Garita (27 de ani) a irosit o lovitură de pedeapsă în prima repriză a partidei FC Argeș - FC Voluntari, executând lamentabil de la 11 metri.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 19:25 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 20:01

Arnold Garita (27 de ani) a irosit o lovitură de pedeapsă în prima repriză a partidei FC Argeș - FC Voluntari, executând lamentabil de la 11 metri. În partea secundă, camerunezul a fost eliminat!

Atacantul dorit de FCSB a ieșit din nou în evidență. În minutul 37 al partidei din Trivale, la 0-0, a țâșnit perfect de lângă Matricardi și i-a furat mingea argentinianului. Ulterior, camerunezul a trecut în viteză și de portarul Mihai Popa, care l-a faultat. 

Marica sare la gâtul lui Dică: „Să-și rupă carnetul de antrenor!”
FCSB - Silkeborg 0-5
Marica sare la gâtul lui Dică: „Să-și rupă carnetul de antrenor!”

Garita a ratat un penalty în FC Argeș - FC Voluntari

Superacțiunea reușită de Garita nu s-a încheiat însă cu gol. Tot el a vrut să execute de la punctul cu var, unde și-a arătat limitele tehnice. A finalizat extrem de slab, pe centrul porții, Popa a respins cu piciorul.

+2 FOTO

Garita, eliminat în repriza a doua

În minutul 72, Garita și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Într-un duel aerian purtat la mijlocul terenului, noua senzație a Piteștiului l-a lovit cu cotul în ureche pe Armaș și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat astfel de „centralul” Horia Mladinovici.

Cu două minute mai devreme, Garita a fost la câțiva centimetri de gol. A reluat din 6 metri, balonul a trecut de Popa, dar Droppa a respins de pe linia porții. În prima parte, același Garita lovise bara transversală.

Garita, dorit de FCSB

Garita e unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, ipostază ce i-a atras atenția lui Gigi Becali: „Da, așa este! De unde știți? Garita a fost o chestiune de moment. L-am văzut în meciul cu noi (n.r. - câștigat de FCSB cu 3-2), în meciul lor cu Craiova (n.r. - 1-0 pentru FC Argeș). I-am și spus lui Dică înainte de meciul cu noi: «Să vezi ce ne face ăsta!» Și am văzut! 

E puternic, am mai vorbit și cu alți oameni Are și viteză, a demonstrat-o cu Craiova. Și atunci, am dat un telefon și am dat ordin, vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi. Să vedem dacă se poate rezolva problema și dacă Garita va fi la noi. Nu știu care e prenumele lui (n.r. - Arnold), dar mi-a plăcut de el, e puternic. Vreau să se lovească fundașii de el ca de stâncă”.

4 goluriare Garita în Liga 1 pentru FC Argeș, echipă cu care a semnat în vară

VIDEO. Jean Vlădoiu, discurs fără precedent după victoria cu CSU Craiova: „În România încă funcționează șmecheria”

Citește și alte știri din Liga 1:

Vedeta de la FCSB care l-a enervat pe MM Stoica: „Acești jucători trebuie scoși din viața sportivă”

Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (13)
legio.sud
legio.sud  •  15 Octombrie 2022, 11:33
Postat de AdiCirstea69 pe 14 Octombrie 2022, 20:39

Un arbitraj smecheresc. 11 metri fără eliminare dar să nu vadă arbitrul, arbitrul asistent** , dar mai ales VAR-ul că portarul se deplasează în față înainte ca mingea să fie lovită de executant e ceva rău acolo. Nu știu nici dacă primul avertisment e acoperit de regulament? Nivelul fotbalului românesc nu va crește cu influențe și incorectitudini .

De meciul trecut câștigat de FC arges cu același Garita pe post de luptător de MMA nu spui nimic ?!

legio.sud
legio.sud  •  15 Octombrie 2022, 11:30
Postat de elefterie pe 14 Octombrie 2022, 22:29

Garita trebuia eliminat etapa trecută, în minutul 20 al partidei Argeș-Universitatea Craiova! Arbitrul Barbu NU i-a dat cartonașul roșu deși lovitura cu cotul, clar intenționată și cu mare intensitate, l-a umplut de sânge pe Papp. Această decizie a arbitrului, hotărâtoare pentru soarta meciului, i-a stabilit inevitabilul "transfer la Fcsb" lui Garita dar a și fost scânteia care a declanșat conflicul incă nedecis dintre Rădoi și (o parte dintre) fotbaliștii Craiovei. Presa sportivă -bucureșteană- NU a reacționat nici de această dată, dar a reacționat în cazul SIMILAR al erorii arbitrului Rusandu în meciul Rapidului... De ce?? (Este tot mai mare distanța între Craiova fotbalistică și presa dâmbovițeană aflată "într-o vizibilă scădere de formă" - scădere până când, până unde? )

E unul rva4 care se tot bagă in seama ca exagerez eu … un păcălici !

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  15 Octombrie 2022, 03:15

Chiar nu scrieti nimic, niciun articol, despre faptul ca la faza penaltyului trebuia eliminat portarul?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează