FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA

GAZ METAN - ASTRA // Se joacă sau nu meciul de la Giurgiu? Ioan Mărginean: „Noi respectăm deciziile statului român”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 11:09

Ioan Mărginean (59 de ani), președintele lui Gaz Metan Mediaș a lămurit situația cu privire la disputarea partidei din deplasarea de la Giurgiu, cu Astra, meci contând pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Meciul Astra - Gaz Metan, de sâmbătă, ora 17:30, era în pericol să nu se joace din cauza coronavirusului, jucătorii medieșeni amenințând că nu se vor prezenta la stadion. 

„Cunosc cazul. Azi la ora 9, Astra a înaintat o hârtie prin care cere ca meciul să se joace la Giurgiu. Ne-am luat măsuri minime de precauție, că atât ne permitem. De la Sibiu la București vom zbura cu avionul, dormim la București o noapte și apoi mergem direct în ziua meciului la Giurgiu. 

Suntem sportivi, oameni sănătoși, nu trebuie să ne impacientăm așa tare. La Getafe cu Inter e un caz mai special. Noi respectăm deciziile statului român și mergem să jucăm, să luăm cele 3 puncte de la Giurgiu”, a declarat Ioan Mărginean la PRO X

VEZI ȘI:

EUROPA LEAGUE // Premieră în fotbal: Getafe refuză să joace în cupele europene: „Nu ne ducem în focarul coronavirusului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează