FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

Primarul din Pitești, semnal de alarmă înainte de FC Argeș - Dinamo! Se dau loviți jucătorii „alb-violeți”?

Cephas Malele (centru) și Luka Maric (dreapta), în FC Argeș - Poli Iași // foto: Imago
Cephas Malele (centru) și Luka Maric (dreapta), în FC Argeș - Poli Iași // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 12:39 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 15:21

Cristian Gentea (57 de ani), primarul din Pitești și fost președinte la FC Argeș, anunță că „alb-violeții” nu se vor putea baza pe Cephas Malele (27) și Luka Maric (34) cu Dinamo, dar asigură că echipa sa își va apăra corect șansele.

Cu două etape înainte de finalul play-out-ului, Dinamo tremură pentru locul în Liga 1. „Câinii roșii” nu pot retrograda matematic, dar ar putea ajungea pe loc de baraj, în funcție de rezultatele din ultimele două runde. FC Argeș nu mai are emoții pentru menținerea în primul eșalon, dar chiar și așa, primarul din Pitești asigură că trupa condusă de tandemul Andrei Prepeliță - Mihai Ianovschi își va apăra șansele corect.

În același timp, Cristian Gentea anunța că FC Argeș nu se va putea baza pe doi jucători, anume Cephas Malele și Luka Maric, care „simt dureri dintr-o dată”. Maric, fundaș central, a jucat la Dinamo între 2016 și 2018. Cei doi nu se află nici măcar pe banca de rezerve.

Cristian Gentea, primar Pitești: „Vreau victoria cu Dinamo”

Dragi suporteri ai echipei FC Argeș, 

Vreau să trag un semnal de alarmă, acum cu 21 ore înainte de meciul cu Dinamo! Am fost foarte supărat după înfrângerea cu Viitorul, o echipă mult sub nivelul nostru! Am solicitat conducerii clubului plata salariilor și tuturor primelor, atât pentru sezonul regulat, cât și pentru îndeplinirea obiectivului: rămânerea în Liga 1 și în sezonul următor. Cu greu, lucrurile s-au rezolvat și ieri toată lumea a avut banii în conturi

Am crezut că acest efort va crea un declic în mintea jucătorilor noștri și vor spune: „Niciun club din România nu are plătile la zi! Trebuie și noi să răspundem cu aceeași monedă!" Vin zilelele Piteștiului, voi chema la Pitești, toți marii jucători care au adus glorie acestui club. Să ne bucurăm cu toții! 
Am discutat cu directorul Muzeului Județean, dl Cornel Popescu și, mâine, la obișnuita plimbare, înainte de meci, antrenorii Prepeliță și Ianovschi vor merge la muzeu cu echipa, unde, Cornel le va explica ce înseamnă un meci cu Dinamo, mai ales în actualele condiții. Le va arata cupa de la ultimul titlu și faptul că în interior există dovada că totul era pregătit pentru victoria lui Dinamo!!! Dar, marele Gicu Dobrin și extraordinarii săi colegi, s-au opus! Pentru Pitești! Pentru Argeș! 

Acum, înțeleg că mulți dintre dumneavoastră aveți senzația ca nu vom juca corect. Cât timp voi fi lângă aceasta echipa, nu voi accepta așa ceva! Vă promit

Din păcate, vad că Malele și Maric, dintr-o dată, simt dureri! Sunt șocat! Și de Malele, dar mai ales de Maric! Unde s-a lovit? În baie? 

Mâine, înainte de meci, voi merge în vestiar și voi avea o discuție foarte fermă cu jucătorii. I-am înțeles mereu, acum trebuie sa fie alături de club! Sigur că avem nevoie de un singur punct, mâine, pentru a juca barajul pentru Conference League, cu Chindia. 

Dar eu vreau mai mult! Vreau victorie mâine și victorie la Mediaș! Vreau locul 7 sau, maxim 8! Știe cineva cât înseamnă, în bani, diferența între locul 7 sau 8 și 10, unde putem ajunge, chiar dacă jucam barajul??? Enorm! Vă rog să mă credeți că mi-aș fi dorit, din tot sufletul, să puteți fi mâine în tribună! Cu siguranță, ar fi fost mult mai ușor pentru mine! 
Repet, singurul rezultat care mă va mulțumi mâine este: VICTORIA!

- Facebook @ Cristian Gentea

Atacantul Cephas Malele este golgheterul lui FC Argeș în acests sezon, cu 18 goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate în Liga 1. Luka Maric are 23 de meciuri în acest sezon de campionat, în care a înscris o dată.

Clasament play-out Liga 1: FC Argeș, pe 2

VIDEO. Planuri mari la FC Argeș. Stadion nou + academie! Viorel Tudose: „Îmi doresc să rivalizăm cu Academia lui Hagi”

Mai multe știri din Liga 1:

Liga 2 sau restart din județeană? Ce urmează la Poli Iași după retrogradare și cine va lua decizia

Gică Popescu: „El e cel mai bun din Liga 1!” + Analiza luptei la titlu: „Au jucători care pot suporta presiunea”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (23)
mda....
mda....  •  16 Mai 2021, 23:43
Postat de polistul68 pe 16 Mai 2021, 16:42

aia stim cu totii, ca nu aveti bani ACUM..dar oarece influente, tot mai sunt,un sistem creat in atatia ani, nu dispare imediat.

Presupun ca nu ti-ai facut nici vaccinul sa nu iti implanteze ăștia cipul...Numai conspirații visati...

114949313758371
George Marius George  •  16 Mai 2021, 16:56

Ar fi bine sa nu vindeți meciul la milițieni prin noncombat

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2021, 16:45
Postat de 22cea pe 16 Mai 2021, 16:32

A-ti devenit :)))

Daca asta ai inteles...daca asta a fost singura "gaselnita" vis-a-vis de cee ce am scris...nici nu ma mir ca te umfla rasul. Daca atata poti...razi mai departe ( nu in continuare, doar mai departe ).

Vezi toate comentariile (23)
Comentează