FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO Gică Hagi, încrezător înainte de Farul - FCSB: „La ce am văzut în ultimele două săptămâni...”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 16:55 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 17:24

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a prefațat duelul cu FCSB din etapa 9 a SuperLigii, programat duminică, ora 21:45.

Cu atenția împărțită între campionat și preliminariile europene, campioana Farul nu a înregistrat cele mai bune rezultate în acest început de sezon. 

Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”
FARUL
Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”

Dobrogenii au acumulat doar 9 puncte în 7 meciuri și ocupă momentan locul 11, cu 9 puncte sub FCSB, adversara de duminică.

Totuși, Gică Hagi privește cu încredere către derby-ul cu FCSB. Managerul Farului consideră că pauza provocată de meciurile echipelor naționale a fost benefică pentru el și elevii săi, care s-au pus la punct fizic și tehnico-tactic.

Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB: „Ce am văzut în ultimele două săptămâni îmi dă încredere”

„Este un meci important. Venim după o perioadă foarte aglomerată. Am avut această pauză, s-a muncit foarte bine, cred că ne-am antrenat foarte bine. 

Am discutat și cu cei care au venit de la lotul național și ușor-ușor sperăm să revenim la cei care am fost anul trecut, să luăm fiecare meci de campionat în parte, să luptăm și să încercăm să luăm punctele puse în joc.

90% avem aceeași echipă ca anul trecut, au venit și jucători noi care trebuie să se adapteze. Ne concentrăm la ce avem în față, drumul va fi lung și foarte greu. E total diferit față de anul trecut. Atunci nimeni nu ne lua în seamă, acum avem alt statut.

Tot ce am văzut în aceste două săptămâni îmi dă încredere că vom fi din nou cei de anul trecut, cu toate că nimic nu este ușor. 

Toate meciurile sunt foarte grele, la fel va fi și acesta, cu FCSB. Trebuie să ne depășim, să facem un meci foarte bun din minutul 1 până în minutul 90 și să fim mai buni decât ei, ca anul trecut”, a afirmat Hagi la conferința de presă.

Antrenorul campioanei en-titre a dezvăluit și numele fotbalistului pe care nu se va putea baza: Rivaldinho.

„Riva are o lovitură de la Helsinki și nu și-a revenit, deci nu e în lot. Restul sunt cu noi”, a transmis Hagi.

FCSB are jucători foarte buni, unul dintre cele mai bune loturi din prima ligă. Pentru mine contează cum joci colectiv, sper să o facem mai bine decât ei, atât ofensiv, cât și defensiv. Știu că va fi foarte greu, pentru că adversarul este foarte bun.

Pauza a fost binevenită, cred eu. Am simțit că echipa avea nevoie de asta. Și pentru mine a fost bine, am avut timp să mă odihnesc și cred că ne-am antrenat foarte bine.

- Gică Hagi, antrenor Farul

Citește și: 

Gică Hagi, despre suspendarea Simonei Halep: „Mulți își dau importanță. E un patrimoniu al țării”
HALEP, SUSPENDATĂ
Gică Hagi, despre suspendarea Simonei Halep: „Mulți își dau importanță. E un patrimoniu al țării”
Elias Charalambous, categoric înainte de Farul - FCSB: „ Asta nu reflectă realitatea” » Pe ce jucător nu poate conta
FARUL - FCSB
Elias Charalambous, categoric înainte de Farul - FCSB: „ Asta nu reflectă realitatea” » Pe ce jucător nu poate conta

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
danutcornel
danutcornel  •  16 Septembrie 2023, 17:37

oke oke oke farul victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează